Ο καιρός σήμερα

Το Σαββάτο, 3 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στη δυτική και νότια ηπειρωτική χώρα, στα νησιά του Ιονίου και του νοτίου Αιγαίου, και στη συνέχεια στην κεντρική ηπειρωτική χώρα και το κεντρικό Αιγαίο. Προς το βράδυ νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στη δυτική ηπειρωτική Ελλάδα, το Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο και στη συνέχεια θα επεκταθούν στην κεντρική ηπειρωτική Ελλάδα και το κεντρικό Αιγαίο. Παγετός θα σημειωθεί τις νυχτερινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της βόρειας χώρας. Στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα η ορατότητα τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -6 έως 10 βαθμούς, στην κεντρική από 0 έως 13, στη νότια από 7 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 16, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 5 έως 13, και στα νησιά του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου από 8 έως 19.

Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο βόρειο και κεντρικό Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολίκες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς κατά περιόδους τοπικές βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο προς το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Παγετός θα σημειωθεί το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες. Τις ίδιες ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διυεθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς.
απο ο meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]