ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

[Κόσμος]Νεκρός στο Μιλάνο από ανταλλαγή πυροβολισμών ο Τυνήσιος ύποπτος σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας

Νεκρός από πυρά της αστυνομίας στο Μιλάνο έπεσε ο Τυνήσιος ύποπτος για την επίθεση στην αγορά του Βερολίνου, Ανις Αμρι, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές ασφαλείας της Ιταλίας.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας αναμένεται να παραχωρήσει στις 11:45 ώρα Ελλάδος συνέντευξη Τύπου χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Οπως μεταδίδει το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ανις Αμρι έβγαλε από το σακίδιο του ένα όπλο όταν αστυνομικοί του ζήτησαν να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο Τυνήσιος να πέσει νεκρός και ένας αστυνομικός να τραυματιστεί. Οι Γερμανοί ερευνητές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις ιταλικές αρχές όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του γραφείου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της Γερμανίας. Η ιταλική αστυνομία αναφέρει ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα ταιριάζουν με αυτά του Τυνήσιου συμπληρώνοντας ότι είχε πληροφορίες πως ο φερόμενος ως ο δράστης της επίθεσης βρισκόταν σε προάστιο του Μιλάνου.

Λίγα λεπτά νωρίτερα η αστυνομία της Δανίας είχε ανακοινώσει ότι η περιγραφή του Τυνήσιου υπόπτου για την επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου ταιριάζει με έναν άνδρα, ο οποίος εθεάθη στο Άαλμποργκ της Δανίας.

Μάλιστα στον λογαριασμό της στο Twitter η αστυνομία προειδοποίησε τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση.
πηγη Kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]