ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Κινέζοι πανεπιστημιακοί συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Ιωαννίνων

Κινέζοι πανεπιστημιακοί συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Ιωαννίνων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο
Δημαρχείο Ιωαννίνων – όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας-  πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι αποστολή της Σχολής  Ευρωπαϊκών Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου του Πεκίνου, η οποία φιλοξενείται στα Γιάννενα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελούνταν από  τον Κοσμήτορα της Σχολής Ευρωπαϊκών Γλωσσών και Πολιτισμών κ. Τζάο, τον Αναπληρωτή Κοσμήτορα Σχολής Ευρωπαϊκών Γλωσσών και Πολιτισμών κ. Ντόνγκ και την διδάσκουσα Ελληνικής Γλώσσας (τμήμα Ελληνικών Σπουδών) κ. Τσιάν.
Την Κινεζική πανεπιστημιακή αποστολή συνόδευε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γιώργος Καψάλης, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και η κ. Γαλάνη Αλεξάνδρα , μέλος ΕΤΕΠ του Κέντρου Διδασκαλίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γλώσσας και Πολιτισμού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .
Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση αφορούσαν στην ενδυνάμωση των σχέσεων της περιοχής μας με την Κίνα. Υπενθυμίζουμε την  επίσκεψη που πραγματοποίησαν προ μηνών στο Πεκίνο κι άλλες πόλεις της Κίνας,  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου και η οποία άνοιξε διαύλους επικοινωνίας σε τουριστικό, επιχειρηματικό και εκπαιδευτικό επίπεδο, αλλά και τη συνεργασία που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με  τη Σχολή Ευρωπαϊκών Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου του Πεκίνου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]