Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Άρχισαν από την Παρασκευή (23/10) να ακούγονται τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα υπουργεία, τα κόμματα και τις δημόσιες υπηρεσίες ενώ σήμερα (24/12), παραμονή των Χριστουγέννων, θα ακούσουν τα κάλαντα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά θα ψάλουν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, το Σάββατο στις 11:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Επίσης, στη συνέχεια θα ψάλουν τα Κάλαντα το Λύκειο Ελληνίδων, η Νεανική Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι Θρακιώτες Αθηνών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κ. Κανάρης» και Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς Ευβοίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Περιφέρειας Άρτας» και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Στον πρωθυπουργό
Σήμερα, θα πουν στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα το Μουσικό σχολείο Αθήνας στις 10:30 και η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας στις 11:30.

Στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε την Παρασκευή, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, από τα παιδιά των εργαζομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον Σύλλογο Κρητών Ασή Γωνιά και από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Στο ΥΠΕΘΑ
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο η Μικτή Χορωδία των Ένοπλων Δυνάμεων, οι μπάντες της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού, του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων και του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.
Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης και η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Καλλιόπη Παπαλεωνίδα.
Στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα τραγούδησαν σήμερα στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.
Στη χαρμόσυνη τελετή, παρέστησαν επίσης ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Γιάννης Θεοτοκάς, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Γιανέλλης - Θεοδοσιάδης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος / Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης.
Στο τέλος της μικρής γιορτής, όλη η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου και η Στρατιωτική Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος ? Ελληνικής Ακτοφυλακής, έδωσε ευχές για υγεία και πρόοδο στους μικρούς μαθητές καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Στο ΥΜΑΘ
H υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε στο Διοικητήριο, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, συλλόγους, φιλαρμονικές και πολίτες που τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα με το δικό τους ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Το Διοικητήριο επισκέφτηκαν: Η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Σύλλογος Κερκυραίων Βορείου Ελλάδας "Ιωάννης Καποδίστριας", η χορωδία του Αριστοτέλειου Κολλεγίου, η χορωδία της Κομμουνιστικής Νεολαίας, ο Ποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας - Συκεών, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυλαίας Κατοίκων Νέας Ελβετίας και η Μπάντα του Ελληνικού Στρατού.

Στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν την Παρασκευή το πρωί, σε εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης»: Το Μικτό Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, η παιδική χορωδία και αντίστοιχη χορευτική ομάδα των σχολών χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά (παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών) , ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, που παρουσίασαν πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.
Παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος και η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

Στην Περιφερειάρχη Αττικής
Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο έψαλαν και φέτος τα παραδοσιακά κάλαντα και χόρεψαν κρητικούς χορούς ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης. Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου άκουσε επίσης α Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, τα παιδιά του Επιστημονικού Αθλητικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Victor Artant - ΝΙΚΗ, του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα» και του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες».
Η περιφερειάρχης υποδέχτηκε επίσης και άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας και της παιδικής χορωδίας - ορχήστρας «Ωδή στη Χαρά» της Σοφίας Κιοσκέρογλου και μοίρασε δώρα και κεράσματα σε όλα τα παιδιά.

Στον ΣΥΡΙΖΑ
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων είπαν την Παρασκευή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μαθητές και μαθήτριες από το 49ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας.
Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκαν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνος Ρήγας και η υπεύθυνη για θέματα παιδείας από την Πολιτική Γραμματεία, Έφη Καλαμαρά, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά και τους δασκάλους τους.

Στην Ένωση Κεντρώων
Σήμερα, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Καρόλου 28 στον 5ο όροφο, ο σύλλογος Κρητών Αιγάλεω θα ψάλλει τα κάλαντα και θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς με την συνοδεία λαϊκών κρητικών οργάνων, στον πρόεδρο του κόμματος κ. Βασίλη Λεβέντη.

Στην ΔΗΜΑΡ
Τα χριστουγεννιάτικά κάλαντα έψαλλαν σήμερα τα μέλη της Εύξεινου Λέσχης Νάουσας με ποντιακές λύρες και παραδοσιακές φορεσιές στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και σε μέλη και στελέχη του κόμματος.
πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]