Εκπαιδευτικές επισκέψεις στα σχολεία του" Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκα"

Εκπαιδευτικές επισκέψεις στα σχολεία του Εθνικού Πάρκου και διάθεση σετ ζωγραφικής στους μαθητές.

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκα, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου, για πρώτη φορά διένειμε σετ ζωγραφικής στους μαθητές των σχολείων του Εθνικού Πάρκου και παράλληλα διέθεσε οδηγούς αναγνώρισης πουλιών στις βιβλιοθήκες των σχολικών τους μονάδων, έχοντας την έγκριση της εκάστοτε Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα, ο κος Δημήτριος Βαρέλης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., η κα Κέλλυ Καραμάνη, Γραμματέας του Δ.Σ. και το μέλος του Δ.Σ. κος Αθανάσιος Μπαζούκας συνοδευόμενοι από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης επισκέφτηκαν τα σχολεία των Δήμων Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων. Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χρήστος Γακόπουλος και Δημήτριος Βουρλίτσης επισκέφθηκαν σχολείο που εμπίπτει στην περιοχή ευθύνης του Εθνικού Πάρκου στα όρια της Π.Ε. Τρικάλων.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές υποδέχθηκαν με χαρά τους εκπροσώπους του Φορέα Διαχείρισης, οι οποίοι μοίρασαν σετ ζωγραφικής στα παιδιά ώστε να αποτυπώσουν στο χαρτί με το δικό τους δημιουργικό τρόπο εικόνες από το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου.
Ο Φορέας Διαχείρισης, μέσω των συγκεκριμένων δράσεων στοχεύει στην ενημέρωση και ενίσχυση της ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας σε ό,τι αφορά το περιβάλλον και την προστασία του καθώς και στην απόκτηση γνώσεων για το Εθνικό Πάρκο και τη σπουδαιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]