Παραμονή Χριστουγέννων στο γραφικό Μέτσοβο που σφύζει απο ζωή !!![βίντεο]

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα   με  το δημοφιλές και λατρεμένο Μέτσοβο ,  να  σφύζει και φέτος  απο ζωή!
Στα γραφικά πλακόστρωτα  σοκάκια του  , με τη θερμοκρασία στους 7ºC ,αλλά με την αίσθηση του κρύου πολύ εντονότερη,απο νωρίς το πρωί μικροί αλλά και μεγάλοι "Αη Βασίληδες" ψάλλουν τα κάλαντα στα σπίτια ,στα ξενοδοχεία και στα  καταστήματα ,του δημοφιλέστερου χειμερινού προορισμού  της Ηπείρου .

Ο Ανάργυρος ,η Χριστίνα και ο μικρός Γιώργος δεν μας αρνήθηκαν και μας τα "έψαλλαν " on camera ,ευχόμενοι Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Παρόλο που ο καιρός δεν έκανε φέτος  τη χάρη για λευκά Χριστούγεννα  , η  πληρότητα των ξενοδοχείων  και των τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής  κυμαίνεται   σε πολύ υψηλά επίπεδα, της τάξεως του  90-100% ,σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Μετσόβου ,κ.Στέργιο Κασσάρο .
Οι περισσότεροι επισκέπτες  προέρχονται απο τη Βόρεια Ελλάδα ,λόγω της Εγνατίας Οδού, δεν λείπουν οι επισκέπτες απο την ΑΘήνα  ,αρκετοί είναι οι νησιώτες που επέλεξαν  το Μέτσοβο για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και ανάμεσά τους  ,τουρίστες και απο το εξωτερικό ,που θέλοντας να ζήσουν αυτές τις Αγιες Μέρες σε ένα γραφικό και παραμυθένιο σκηνικό , επέλεξαν να ταξιδέψουν ως το Μέτσοβο !
Αναφορικά με τις τιμές ,αυτές είναι για όλα τα βαλάντια , με τους ξενοδόχους να τις έχουν κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα , προσφέροντας παράλληλα  διαμονή  κορυφαίας ποιότητας.

Πανέτοιμοι είναι  και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης να προσφέρουν στους πελάτες τους  τοπικά εδέσματα , με την πλειοψηφία των τουριστών να δείχνει προτίμηση στο φημισμένο Μετσοβίτικο κοντοσούβλι ,τις ντόπιες  χειροποίητες χυλοπίτες ,το ξακουστό τυρί Μετσοβόνε και τα εξαιρετικά κόκκινα κρασιά της περιοχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]