Έρευνα Alco: 7 στους 10 πολίτες κρίνουν κοινωνικά δίκαια τα μέτρα στήριξης συνταξιούχων - νησιωτών

Σωστή θεωρεί την απόφαση του Πρωθυπουργού και το 35% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 75% του ΚΚΕ, το 53% της Ένωσης Κεντρώων και το 36% της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Κοινωνικά δίκαια κρίνονται τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από την πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με έρευνα της Alco για το NEWS 247.

Πιο συγκεκριμένα, επτά στους δέκα θεωρούν κοινωνικά δίκαιη την καταβολή ενίσχυσης στους χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ μόλις το 24% διαφωνεί.
Το 70% χαρακτηρίζει κοινωνικά δίκαιη η καταβολή της 13ης σύνταξης (κοινωνικά δίκαιη τη θεωρεί και το 59% των Νεοδημοκρατών, αλλά το 63% των ψηφοφόρων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το 88% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, το 58% των ψηφοφόρων της Ένωσης Κεντρώων και το 45% των ψηφοφόρων του Ποταμιού).

Καθώς το 79% θεωρεί κοινωνικά δίκαιη η αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά (κοινωνικά δίκαιη τη θεωρεί και το 74% των ψηφοφόρων της ΝΔ, το 84% των ψηφοφόρων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το 83% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, το 72% των ψηφοφόρων του Ποταμιού και το 86% των ψηφοφόρων της Ενωσης Κεντρώων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]