Δύο χρόνια «Παίζω και Μαθαίνω» από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ σε 8 πόλεις της Ελλάδας

Με το πρόγραμμα ανάπλασης παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών,  περισσότερα από 1.100 παιδιά σε 10 σταθμούς της χώρας, αναπτύσσονται και δημιουργούν σε ένα χαρούμενο περιβάλλον




Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Παίζω και Μαθαίνω ΙCoca-Cola Τρία Έψιλον ολοκληρώνει με επιτυχία το ταξίδι του σε 10 παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Παίζω & Μαθαίνω».



Μέσω της ανάπλασης των προαύλιων χώρων και της παροχής εκπαιδευτικού υλικού, το πρόγραμμα προσέφερε σε περισσότερα από 1.100 βρέφη και παιδιά ένα πιο όμορφο, χρωματιστό και δημιουργικό χώρο. Οι προαύλιοι χώροι των σταθμών γέμισαν χρώμα, λουλούδια και παιχνίδια, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.



Μέσα στα δύο αυτά χρόνια, το πρόγραμμα επισκέφθηκε 8 πόλεις της χώρας, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, το Αίγιο, το Ηράκλειο Κρήτης, τα Ιωάννινα, τη Θήβα και τη Ρόδο. Η επιλογή των σταθμών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έγινε σε συνεργασία με τους Δήμους. Ειδικοί συνεργάτες, αρχιτέκτονες και μηχανικοί, επιμελήθηκαν την ανάπλαση των χώρων, με κύριο πάντα στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα και τις συνθήκες στις οποίες αναπτύσσονται και δημιουργούν  χιλιάδες παιδικά πρόσωπα.

Παίζω και Μαθαίνω ΙΙΙ

Συνολικά μεταμορφώθηκαν 5.880 τ.μ. αύλιου χώρου, χρησιμοποιώντας 2.100 τόνους μπογιάς, 426 τόνους άμμου, 400 ανθισμένα λουλούδια, 120 παιδικές καρέκλες και 43 υπαίθρια παιχνίδια. Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σταθμού, δώρισε εκπαιδευτικά παιδικά βιβλία και χρήσιμη γραφική ύλη, όπως μαρκαδόρους, κηρομπογιές, πίνακες τάξεων και χάρτες.



Η σημαντική συνεισφορά του προγράμματος στη βελτίωση των συνθηκών μέσα στις οποίες αναπτύσσονται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα χιλιάδες μικροί μαθητές αναγνωρίστηκε και στο εξωτερικό. Πρόσφατα, το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» κέρδισε το βραβείο «Best Community Initiative» στα Global Bottled Water Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς για τον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού, διαγωνιζόμενο ανάμεσα σε 25 χώρες και περισσότερες από 100 συμμετοχές.

Η συμβολή στις τοπικές κοινωνίες και η δημιουργία επιπρόσθετης αξίας βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στους μακροπρόθεσμους στόχους της Coca-Cola Τρία Έψιλον η οποία στα 47 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες της κοινωνίας, με πολλαπλές πρωτοβουλίες και δράσεις που οικοδομούν ένα καλύτερο αύριο. Με τα προγράμματα που υλοποιεί η εταιρεία για την ενίσχυση της νέας γενιάς, δημιουργεί προϋποθέσεις για αισιοδοξία, δημιουργικότητα, ανάπτυξη και επιτυχία!


Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Προϊόν της Coca – Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.
Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρεία (Amita, Frulite, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τον καφέ Lavazza. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.
Μάθετε περισσότερα στο gr.coca-colahellenic.com  και στο Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]