Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για την άτυχη Μυρτώ. Υποβλήθηκε σε 7ο χειρουργείο – Δίνει καθημερινή μάχη για την ζωή της!

Η μικρή Μυρτώ συνεχίζει με περίσσια δύναμη ψυχής να μας μεταφέρει έμμεσα το δικό της μήνυμα για την ζωή.

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη μετά από 4,5 χρόνια σκληρής μάχης προσπαθεί καθημερινά με τις συμβουλές των γιατρών της και την βοήθεια του θεού να κάνει οτι μπορεί προκειμένου να απαλύνει τους πόνους της σε ψυχή και σώμα…

Στο πλευρό της, η Μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου η οποία κάνει τα πάντα, για να βοηθήσει το ίδιο της το παιδί.

Μετά από 4,5 χρόνια, η οικογένεια το αντιμετωπίζει με αισιοδοξία. Η ιατρική έχει κάνει πραγματικά άλματα σε αυτό το θέμα. Το χαμόγελο είναι το πρώτο που θα πρέπει να υπάρχει και να μην αλλοιωθεί ποτέ.

Δυστυχώς φαίνεται ότι τα βάσανα της Μυρτώς δεν θα έχουν τελειωμό…

Χθες η Μυρτώ μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και σήμερα το απόγευμα εγχειρίστηκε στα χέρια από τον καθηγητή  κ.Μαλιζο με σκοπό να διορθώσει λίγο τις στρεβλώσεις στα χέρια της για να μην πονάει τόσο πολύ, κάτι που συμβαίνει σε καθημερινή βάση.

Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή και άδικη καθώς οι Ιατροί αποκλείουν ότι θα της αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα στα χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το 7ο χειρουργείο που κάνει από τον Ιούλιο του 2012 που την χτύπησε ο Πακιστανός, Αχμέτ Βακά στη ‘Χρυσή Ακτή’ της Πάρου.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες με τον Ιατρό να αντιμετωπίζει μια χειρότερη κατάσταση απ΄ αυτή που περίμενε… Απόρροια των χτυπημάτων που είναι ο λόγος που τα χέρια της Μυρτώς δεν δούλευαν τόσο καιρό.

Δυστυχώς τα χέρια της Μυρτούς, θα έχουν πολύ μικρή λειτουργικότητα στην καλύτερη περίπτωση. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και το άλλο χέρι έβαλε γύψο ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.

Ας ευχηθούμε σύντομα να γίνει καλά η Μυρτώ…

Cyclades24.gr//via:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]