[Ελλάδα] Εντοπίστηκε ο 53χρονος ερασιτέχνης ψαράς που αγνοείτο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ισθμίων από το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου ότι 53χρονος, ο οποίος είχε μεταβεί με τον 10χρονο υιό του για αλιεία στη θαλάσσια περιοχή κόλπου «ΜΙΚΡΟ ΑΜΟΝΙ» Σαρωνικού κόλπου, αγνοείται μετά από την ανατροπή της λέμβου που επέβαιναν.
Ο ανήλικος βγήκε στην ακτή κολυμπώντας και μετέβει στην οικεία του όπου ενημέρωσε την μητέρα του.
Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του 53χρονου με τη συμμετοχή στελεχών και τριών (03) περιπολικών οχημάτων των Λιμενική Αρχών Ίσθμιας, Κορίνθου και Αγίων Θεοδώρων, ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού,  του Ρ/Κ πλοίου «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΥΡΡ» Ν.Ι. 08, του επαγγελματικού αλιευτικού «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Λ.Ι. 1278 και ιδιώτη δύτη.
Ο 53χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το ελικόπτερο του Π.Ν. στην ακτή του παρακείμενου κόλπου (ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΟΝΙ) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του  Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]