ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Στα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων αφιερωμένη η 1η παράδοση τμήματος της Ιόνιας Οδού [βίντεο-φωτο]

[Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί ]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η  πρώτη επίσημη παράδοση τμήματος της Ιόνιας Οδού ,παρουσία του Υπουργού Υποδομών κ.Χρήστου Σπίρτζη ,Επικρατείας κ.Αλέκου Φλαμπουράρη και Διοικητικής Ανασυγκρότησης .κ.Ολγας Γεροβασίλη .
Το "παρών" 'έδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ο δήμαρχος Αγρινίου .

Το τμήμα που δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία, μήκους 26 χλμ σε συνδυασμό με το τμήμα απο το Κεφαλόβρυσο μέχρι τον Κουβαρά ,δημιουργεί ένα οδικό τμήμα συνολικού μήκους 59 χλμ.
Ήταν το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους ταξιδιώτες του τριημέρου της Πρωτοχρονιάς ,αφού και θα δουν το ταξίδι τους να μειώνεται χρονικά αλλά και δε θα χρειαστεί να  βάλουν  το χέρι στην τσέπη ,αφού η παράδοσή του έγινε χωρίς την ύπαρξη σταθμού διοδίων .
Σε όλο το μήκος του παραδοθέντος τμήματος υπάρχουν 2 λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ ανα ρεύμα κυκλοφορίας.
Για μεγάλη μάχη που δόθηκε κάτω απο  εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες προκειμένου  να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν τα  μεγάλα οδικά έργα ,έκανε λόγο στον χαιρετισμό του   ο κ.Χρήστος Σπίρτζης,υπογραμμίζοντας  συνάμα πως οι αυτοκινητόδρομοι ανήκουν στο λαό που τα χρηματοδοτεί και σε καμία κυβέρνηση .
Στη σύντομη δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ.Σπίρτζης   έκανε γνωστό πως η σημερινή 1η επίσημη παράδοση τμήματος της Ιόνιας Οδού είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα.
Για μια ακόμη φορά ο υπουργός Υποδομών ,γνωστοποίησε πως  η Ιόνια Οδός θα παραδοθεί λειτουργική τον Μάρτη της νέας χρονιάς ,με τα εγκαίνια μάλιστα  να γίνονται απο τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Η ολοκλήρωση μεγάλων οδικών μέτρων  , είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα των προσπαθειών ανασυγκρότησης που κάνει η κυβέρνηση ,σύμφωνα με  τις δηλώσεις του κ.Φλαμπουράρη ,για να ακολουθήσει η επισήμανση της κ.Γεροβασίλη ,πως με την παράδοση  μεγάλων οδικών έργων  η Δυτική Ελλάδα και η Ηπειρος θα βγουν απο την απομόνωση ,οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν να μετρούν μόνο οφέλη και οι οδηγοί θα ταξιδεύουν  με ασφάλεια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]