VERTU LIVE CLUB - ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Το εντυπωσιακότερο live club της πόλης είναι εδώ και το όνομα του “VERTU LIVE CLUB”! Η απόλυτη live clubbing εμπειρία, σε έναν χώρο που σαν αυτόν …δεν έχεις ξαναδεί έρχεται να ταράξει τα νυχτερινά δεδομένα με τον Ηλία Βρεττό στο τιμόνι. Το VERTU LIVE CLUB είναι ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό με επιβλητικό ήχο, φώτα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα και με εντυπωσιακά 3D Light Fx που θα σου δίνουν μια πρωτόγνωρη 360° εμπειρία στο κοινό.
Ο τραγουδιστής “φαινόμενο” με τις περισσότερες SOLD OUT εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ο ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ που τα τελευταία 2 χρόνια το όνομα του είναι συνώνυμο με την Live Clubbing διασκέδαση και με τις μεγάλες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει έρχεται να απογειώσει την διάθεση σου σε ένα χώρο που έχει στηθεί πάνω του και με την αστείρευτη ενέργεια του και την ιδιαίτερη ερμηνεία του θα τον κάνει ξεχωριστό. Πρόσφατα ο Ηλίας Βρεττός κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι ‘’Και Κάτι Ακόμη’’ σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη από την Panik Platinum και ήδη βρίσκεται στην κορυφή των air plays chart  των ραδιοφώνων και έχει κάνει ρεκόρ προβολών στο προσωπικό κανάλι του στο YouTube.
Στο πλάι του θα έχει το #1 Urban Pop συγκρότημα τους REC,με τις δημοφιλέστερες ραδιοφωνικές επιτυχίες και τα εκρηκτικά live!
Οι βραδιές στο VERTU LIVE CLUB θα σε κάνουν να αλλάξεις όσα γνώριζες μέχρι σήμερα για την Live Clubbing διασκέδαση!
Εσύ νομίζεις ότι τα έχεις δεί όλα;
#VertuClub
VERTU LIVE CLUB | Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό/ Αθήνα 167 77(πάνω από το Posidonio Music Hall)
f. facebook.com/vertuclubgrIn. instagram.com/vertuclubgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]