ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Πωγωνίου:Μάγεψε...τους μαθητές το φορητό ψηφιακό πλανητάριο.![photos]


Την μεγαλύτερη ανταμοιβή αποτέλεσαν για το Δήμο Πωγωνίου τα χαμογελαστά πρόσωπα και τα επιφωνήματα θαυμασμού των μαθητών που παρακολούθησαν τις προβολές στο φορητό ψηφιακό πλανητάριο.
Το πλανητάριο «κατασκήνωσε» για δύο ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο Καλπακίου και υποδέχτηκε περισσότερους από 400 μαθητές από όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου προκειμένου να τους μυήσει στα μυστικά του ουρανού.
Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και είχε στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ο Δήμος Πωγωνίου προσπαθεί να βάλει φρένο στην απομόνωση που σε κάποιες περιπτώσεις αισθάνονται οι μαθητές περιφερειακών Δήμων και στα πλαίσια αυτά θα συνεχίσει να καταρτίζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με γνώμονα τις επιθυμίες τους.
Οι μαθητές παρακολούθησαν δωρεάν τις προβολές (το κόστος το επωμίστηκε ο Δήμος) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση αφορούσε και τα προσφυγόπουλα που με μεγάλη χαρά δέχτηκαν την έκπληξη του Δήμου Πωγωνίου.
Οι εκδηλώσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Πωγωνίου η 1η μαθητική συνάντηση, όπου τα σχολεία θα παρουσιάσουν από μία καλλιτεχνική δράση ενώ στις 22 Δεκεμβρίου θα έρθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου η Αστερούπολη και τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Εκεί θα γίνει μία μεγάλη γιορτή με τον Άγιο Βασίλη, μάγους και ήρωες κινουμένων σχεδίων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]