Μητροπολίτης Ιωαννίνων:"Ελπιδοφόρος άνθρωπος για την πατρίδα o Κυριάκος Μητσοτάκης" "[βίντεο -φωτο]

Με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων συναντήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ ,Κυριάκος Μητσοτάκης ,που βρίσκεται απο εχθές στην Ηπειρο .
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, καθώς  η γνωριμία του κ.Μητσοτάκη και του μητροπολίτη Ιωαννίνων ,μετρά αρκετά χρόνια.
"Με τον πρόεδρο είμαστε παλιοί γνωστοί απο την Αθήνα "σημείωσε σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ ο μητροπολίτης Ιωαννίνων ,κ.Μάξιμος,για να συνεχίσει λέγοντας χαρακτηριστικά:"Δεν το έχω πει ποτέ ,αλλά ο κ.Μητσοτάκης μας βοηθούσε πολύ στην Αθήνα ,στον Αγιο Παντελεήμονα ,προσφέροντάς μας λάδι απο την Κρήτη ,βοηθώντας το κονωνικό μας έργο ."
Ως ελπιδοφόρο άνθρωπο για την πατρίδα ,χαρακτήρισε ο μητροπολίτης Ιωαννίνων ,τον πρόεδρο της ΝΔ και εξέφρασε την μεγάλη του  χαρά και τιμή απο την σημερινή παρουσία του προέδρου της ΝΔ ,στη μητρόπολη Ιωαννίνων  .
"Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ,καθώς έχει πολλά να δώσει για την πατρίδα και περιμένουμε να δώσει πολλά "υπογράμμισε ο μητροπολίτης Ιωαννίνων .
Στη συνέχεια ο κ.Μητσοτάκης  αναφέρθηκε στο εξαιρετικό έργο του μητροπολίτη Ιωαννίνων  και του προσωπικού της μητρόπολης ,ένα έργο όχι μόνο πνευματικό αλλά και έντονα κοινωνικό ,υπογραμμίζοντας την ανάγκη  το εξαιρετικά πλούσιο έργο της εκκλησίας   να στηρίζεται απο την πολιτεία ,αφού η εκκλησία έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης οξύτατων κοινωνικών προβλημάτων
.Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρη τον  μητροπολίτη Ιωαννίνων για τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που έχει αναπτύξει η Μητρόπολη στον πρωτογενή τομέα  και κατέληξε σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
"Να γνωρίζετε σεβασμιώτατε ,πως στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν υποστηρικτή "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]