ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

H πρώτη Vespa που μπαίνει στην… πρίζα

Η αγορά των ηλεκτρικών σκούτερ παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη μήνα με το μήνα.
Η Vespa, που έκλεισε εφέτος τα 70 χρόνια της, παρουσίασε το πρωτότυπο στην EICMA 2016 (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) στο Milano.
Οι τεχνικές λεπτομέρειες της Vespa Elettrica δεν έγιναν ακόμη γνωστές, αλλά ο κατασκευαστής λέει ότι «η Vespa Elettrica θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι μια πραγματική Vespa, φέρνοντας τις τελευταίες εξελίξεις στις ηλεκτρική τεχνολογία σε ένα όχημα που θα διατηρήσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν ζωτική σημασία για την επιτυχία της. Το στιλ, η ακρίβεια, η ευκολία χρήσης και η ευχαρίστηση της οδήγησης θα είναι τα ίδια όπως στη Vespa που όλοι γνωρίζουμε, με την προσθήκη τεχνολογικών και νεωτερικών λύσεων στη συνδεσιμότητα».
Η Vespa Elettrica παραγωγής λέγεται ότι θα πάει στα καταστήματα κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2017. Το Piaggio Group εξετάζει επί του παρόντος τους πιο προηγμένους «παίκτες» στο συγκεκριμένο τομέα, σε παγκόσμιο επίπεδο, για να εξελίξει νεωτερικές τεχνολογικές λύσεις στο ηλεκτρικό μοτέρ και γι’ αυτό το πρότζεκτ δεν είναι ακόμη έτοιμο.
ασδφασδφ

αδφασδφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]