H ERGO και η ΑΤΕ Ασφαλιστική σε τροχιά ταχείας ευθυγράμμισης

H ERGO και η ΑΤΕ Ασφαλιστική σε τροχιά ταχείας ευθυγράμμισης
Ενημερωτικές Συναντήσεις της Διοίκησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Σειρά παράλληλων σημαντικών συναντήσεων με τους διαμεσολαβητές συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αλλά και το προσωπικό της ΑΤ
Ε Ασφαλιστικής και της ERGO, πραγματοποίησε πρόσφατα η Διοίκηση τους στο πλαίσιο των ενεργειών που έχουν δρομολογηθεί για την ευθυγράμμιση της λειτουργίας  τους.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ο CEO των εταιριών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, αναφέρθηκε τόσο στο χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έχουν προγραμματιστεί σε οργανωτικό και νομικό επίπεδο, για τη λειτουργική σύγκλιση και τη συνένωση των εταιριών “ERGO A.A.E. Ζημιών”, “ERGO A.A.E. Ζωής” και “ΑΤΕ Ασφαλιστική”, όσο και  στην ανάγκη μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας, ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και δημιουργίας νέας κοινής κουλτούρας, που θα προάγει τη συνεργασία μεταξύ των στελεχών των υπό συνένωση εταιριών και θα αναδείξει τα ισχυρά σημεία του νέου οργανισμού, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών και ανταγωνιστικών προϊόντων σε συνεργάτες και πελάτες, σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, Γενικών Ασφαλίσεων, Ζωής και Υγείας.
Ειδικότερα, ο κ. Κοκκάλας απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης των εταιριών της ERGO στην Ελλάδα, αλλά και αυτές των μετόχων, για τις αντοχές και την υπομονή που επέδειξαν τα τελευταία χρόνια, όταν υπό αντίξοες συνθήκες, εν αναμονή εξελίξεων, διατήρησαν την εταιρία σε υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας. Απευθυνόμενος δε προς το προσωπικό δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το επόμενο διάστημα θα είναι μια περίοδος έντονης προσπάθειας για όλους, με στόχο την ομαλή συνένωση των τριών εταιριών και την προσαρμογή της λειτουργίας τους με τους κανόνες και τις διαδικασίες του Ομίλου ERGO. Σε αυτή τη σημαντική πρόκληση, είναι πολύ σημαντικό να ανταποκριθούμε όλοι μας με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ενθουσιασμό, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας, το ταλέντο και την ικανότητά μας”, ενώ τόνισε ιδιαίτερα ότι όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι και των τριών υπό συνένωση εταιριών, θα έχουν ίσες ευκαιρίες να αναπτύξουν την προσωπική εργασιακή πορεία τους σε ένα νέο, σύγχρονο και αναπτυσσόμενο οργανισμό.


ERGO Ελλάδας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη
Τηλ. +30 210 3705381

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO
Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 43.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2015 η ERGO κατέγραψε 17,9 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 16,8 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.
Περισσότερα στο www.ergo.com
Η ERGO στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα η ERGO έχει 25 και πλέον έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών στα 140 εκατομμύρια ευρώ το 2015 και περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας.
Περισσότερα στο www.ergohellas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]