ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Διαδοχικές εξιχνιάσεις υποθέσεων κλοπών στην Κέρκυρα

Διαδοχικές εξιχνιάσεις υποθέσεων κλοπών στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών, συνολικά, τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις κλοπών και σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες με την κατηγορία της κλοπής, κατά περίπτωση σε βάρος έξι ημεδαπών 37, 37, 49, 23 και 26 ετών, καθώς ενός ακόμη 22χρονου αλλοδαπού.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση κατά την διερεύνηση υπόθεσης κλοπής κινητού τηλεφώνου και χρημάτων, το μεσημέρι της Τετάρτης (09-11-2016), ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ως δράστες, δύο 37χρονοι ημεδαποί.

Στην δεύτερη περίπτωση, η οποία αφορούσε επίσης την κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου χρηματικής αξίας (300) ευρώ, την Τετάρτη (26-10-2016), σχηματίσθηκε δικογραφία , από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος 22χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Επιπλέον από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών, εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη υποθέσεις κλοπών οι οποίες αφορούσαν, την κλοπή χρημάτων και άλλων αντικειμένων, από σταθμευμένο αυτοκίνητο την Δευτέρα (07-11-2016), στην περιοχή της Κάτω Κορακιάνας, με δράστες δύο ημεδαπούς ηλικίας 49 και 23 ετών, καθώς και την εξιχνίαση ύστερα από εργαστηριακή ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, κλοπής από κατοικία, στην ίδια περιοχή, την (30-03-2013), κατά την οποία είχα αφαιρεθεί χρήματα, από έναν 26χρονο ημεδαπό.

Για όλες τις παραπάνω υποθέσεις σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες οι οποίες υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]