Ώρα ανασχηματισμού;

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης είναι πλέον θέμα ωρών.



Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι το Μαξίμου ετοιμάζεται για μία επανεκκίνηση, γι αυτό και οι κινήσεις του αναμένεται να είναι άμεσες.



Και όπως πάντα, όταν ξεκινά η συζήτηση για επικείμενο ανασχηματισμό, η φημολογία για πρόσωπα και θέσεις, είναι έντονη. Το βέβαιο είναι ότι θα μπουν νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα. Και αυτό γιατί και τα υπουργεία θα είναι περισσότερα αλλά και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να αξιοποιήσει νέα και άφθαρτα πρόσωπα σε υπουργικές θέσεις.



Μέχρι τώρα όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι εκτός κυβέρνησης θα βρεθεί ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος σε δημόσια παρέμβασή του επανήλθε στο θέμα της ΔΕΗ, λέγοντας ότι δεν μπορεί να πωληθεί το 17%.



Σχεδό βέβαιη θεωρούν τη μετακίνηση του Νίκου Παππά σε άλλο υπουργείο, πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο της Παρασκευής, ενώ ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τζανακόπουλος ενδέχεται να μπει στην κυβέρνηση.



Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, δήλωσε στον Real Fm ότι παραμένει «στρατιώτης» και θα δεχθεί οποιαδήποτε απόφαση λάβει ο πρωθυπουργός.
EEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]