Η νέα κάθοδος Μητσοτάκη στην Κρήτη και η προσπάθεια για να αποφευχθουν ξανά τα...λάθη

Ικανοποίηση επικρατεί στο «γαλάζιο» στρατόπεδο μετά από την ολοκλήρωση της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Χανιά και Ρέθυμνο, την οποία θα ακολουθησει αυτή σε Ηράκλειο και Λασίθι.
Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς στις εκδηλωσεις και ιδιαίτερα στην κενρτικη ομιλία του προεδρου της ΝΔ στα Χανια, το κλίμα ήταν πανηγυρικό και υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός, κάτι που καταδεικνύει πως ο μηχανισμός του κόμματος είναι σε λειτουργία με σύστημα και σωστές βάσεις.

Όπως όμως έχει γραψει το CretePlus.gr στον απόηχο της επίσκεψης μοναδικό σημείο μέσα σε όλες τις επαφές- συναντήσεις- εκδηλωσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν η καταγραφή κάποιων προβλημάτων στην οργάνωση τους απο τα τοπικά κομματικά στελέχη.

Μάλιστα σε κάποιες στιγμές υπηρξε και...ασυνεννοήσία μεταξύ στελεχών με αποτέλεσμα να γίνουν λάθη, τα οποία καλό είναι να αποφεύγονται - όπως αναφέρουν κύκλοι από το «γαλάζιο» στρατόπεδο- αν θέλει η ΝΔ να πετύχει την ανατροπη και το στόχο που έχει θέσει για την Κρήτη.

Εγγύηση βέβαια για τη σωστή διαχείριση της κατάστασης και την αποφυγή νέων λαθών στο μέλλον αποτελεί ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει ενημερωθεί και γνωρίζει πολύ καλά πως θα διασφαλίσει την πλήρη επιτυχία στη λειτουργία του μηχανισμού.

Μέτρα και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν και να τεθούν σε εφαρμογή ειδικά από τη στιγμή που ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί στο άμεσο μέλλον την Κρήτη ξανά, προκειμένου να περιοδεύσει στους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]