Ο καιρός σήμερα



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα ξημερώματα του Σαββάτου και από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα έντονες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί από 8 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, 5 έως 20 και τοπικά 21 στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 13 έως 21 και τοπικά 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς – βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος,  θα επικρατούν όμως χαμηλές θερμοκρασίες, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, ενώ τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά και παγετός.
Τις υπόλοιπες ημέρες της νέας εβδομάδας αναμένουμε άστατο καιρό, με νεφώσεις και τοπικές μπόρες κατά διαστήματα, θα επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ στα ορεινά θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]