ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Οι Νοτιάδες φέρνουν βροχές...

ανεβαίνει ελαφρώς και η θερμοκρασία έως την Κυριακή
Χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, με τον υδράργυρο σε αρκετές περιοχές να βρίσκεται υπό το μηδέν! Σύμφωνα με καταγραφές μετεωρολογικών σταθμών, τα θερμόμετρα στις 07:00 το πρωί έδειχναν στο Νευροκόπι -2 βαθμούς, στο Παρανέστι -1 βαθμό, στα Γρεβενά 0 βαθμούς, στο Περτούλι 1 βαθμό, στην Ορεστιάδα 2 βαθμούς, στη Σίνδο 3 βαθμούς, στην Καστοριά 5 και στην Τανάγρα 7 βαθμούς.

Τις μεσημεριανές ώρες η θερμοκρασία έχει σημειώσει άνοδο, κυρίως σε περιοχές της Νότιας Ελλάδας. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, οι υψηλότερες θερμοκρασίες την Τετάρτη σημειώθηκαν στη Σπάρτη με 22 C, στoν Αρφαρά Μεσσηνίας με 21.9 C, στο Λέντα Ηρακλείου με 21.7 C, στον Πύργο, στην Κυπαρισσία και στην Καλαμάτα με 21.6 C, στην Πρέβεζα με 21.4 C, στην Αμαλιάδα με 21.2 C και στην Πάργα με 21.1 C.

Περεταίρω μικρή άνοδο θα σημειώσει ο υδράργυρος τα επόμενα 24ωρα, καθώς οι Νοτιάδες που θα επικρατήσουν θα μαλακώσουν τον καιρό. Θα φέρουν όμως μαζί τους βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως τα Δυτικά τμήματα τη χώρας. Μετά το μεσημέρι όμως, πέρασμα βροχών ή καταιγίδων, αναμένεται και στην υπόλοιπη χώρα, με την πόλη των Αθηνών να θέτει υποψηφιότητα για πιθανή εκδήλωση καταιγίδας!

Σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, αναμένονται έντονα φαινόμενα. Συγκεκριμένα, πρόσκαιρα έντονα φαινόμενα περιμένουμε στη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, με τις περιοχές του Αγρινίου, του Μεσολογγίου και της Πάτρας, να θέτουν υποψηφιότητα για έντονες καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανές χαλαζοπτώσεις
πηγη xalazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]