Επίσκεψη Γιάννη Καραγιάννη στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων

Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 35 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης επισκέφτηκε το κέντρο ανοιχτής περίθαλψης της ΕΛΕΠΑΠ στη Νεοκαισάρεια και συναντήθηκε με την πρόεδρό του κυρία Νατάσσα Μπέγκα.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις δράσεις που αναπτύσσει η ΕΛΕΠΑΠ προκειμένου να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερους πάσχοντες συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών, όπως το τμήμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με διάφορες αναπτυξιακές διαταραχές και το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με αναπηρία άνω των 25 ετών, καθώς και για την πορεία των έργων στις "Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης".

Ο κ. Καραγιάννης ενημέρωσε την πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ για πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει σχετικά με την ευαισθητοποίηση εταιριών, ώστε να συμπεριλάβουν αντίστοιχες δομές στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς και για ανάλογες κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις, με πρόσφατη την δημιουργία δομής εκπαίδευσης και διαβίωσης ενηλίκων ατόμων με αυτισμό στην πρώην μαθητική εστία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ζίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]