ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιερέας αποδίδει τους σεισμούς.....σε «θεία τιμωρία» για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων!...

..σε «θεία τιμωρία» για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων!...

Την οργή του Βατικανού προκάλεσε ένας Ιταλός ιερέας που ισχυρίστηκε ότι οι πρόσφατοι δολοφονικοί σεισμοί στη γείτονα χώρα ήταν...
«θεία τιμωρία» για την υιοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.
Ο ιερέας Giovanni Calavcoli, γνωστός για τις υπερσυντηρητικές και εν προκειμένω ρατσιστικές απόψεις του, προχώρησε σε αυτή τη δήλωση στις 30 Οκτωβρίου, τη μέρα που η κεντρική Ιταλία δέχτηκε το τρίτο και μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς χτυπήθηκε από σεισμό μεγέθους 6.6 ρίχτερ -τον ισχυρότερο στην Ιταλία τα τελευταία 36 χρόνια.

Ο Cavalcoli είπε συγκεκριμένα στο εκκλησιαστικό Καθολικό ραδιόφωνο Maria ότι οι σεισμοί ήταν «θεία τιμωρία» για την προσβολή προς την οικογένεια και την αξιοπρέπεια του γάμου, μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης».

Να σημειωθεί ότι η Ιταλία είναι μία από τις τελευταίες δυτικο-ευρωπαϊκές χώρες που αναγνώρισε επισήμως τις σχέσεις μεταξύ ομοφύλων, εισάγοντας τον προηγούμεν μήνα νομοθεσία που επιτρέπει το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων.

Ο σταθμός αποστασιοποιήθηκε από τις δηλώσεις του ιερέα ενώ το Βατικανό εξέδωσε μια αυστηρή επίπληξη, επισημαίνοντας ότι η ιδέα ενός εκδικητικού θεού αποτελεί «παγανιστική οπτική» από την «προ-Χριστιανική εποχή».

Ο Αρχιεπίσκοπος Angelo Becciu, το νούμερο δύο στο Βατικανό, είπε ότι οι απόψεις του Cavalcoli είναι «προσβλητικές για τους πιστούς και ντροπιαστικές για τους μη-πιστούς»...
via:nonews-news.blogspot.gr
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]