Συντονισμός δράσεων για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων το χειμώνα στο Δήμο Αρταίων

Συντονισμός δράσεων για την αντιμ
ετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων το χειμώνα στο Δήμο Αρταίων
Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων, ώστε η περιοχή και οι κάτοικοι της Άρτας να προστατευθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από ακραία καιρικά φαινόμενα το χειμώνα, έγινε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας. Απ’ όλους τονίστηκε πως αυτό που προέχει είναι η Άρτα και η ασφάλεια των πολιτών, για αυτό και η συνεργασία όλων των φορέων αποτελεί «κλειδί» για την επιτυχία.
«Ο Δήμος Αρταίων έχει ήδη προχωρήσει στις αναγκαίες εργασίες, όπως καθαρισμός αυλάκων με συνεργεία του, ώστε να μην εμφανιστούν φαινόμενα πλημμυρών» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Γιώργος Πανέτας. Στη συνεδρίαση παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας Μιχάλης Βλάχος.
Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ακόμη οι Εμμανουήλ Γοργόλης Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Άρτας, Αθανάσιος Μικρούλης Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας, Νικόλαος Κουτσοδήμας Υποδιοικητής Α.Τ. Άρτας, Κωνσταντίνος Κατέρης Υποδιοικητής ΚΕΝ Άρτας, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Λούρου Ευστάθιος Σφήκας, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αράχθου Παύλος Τσιρογιάννης, οι ομαδάρχες της ΔΟΑΚ του Δήμου Αρταίων Βασίλειος Μέγας, Γιώργος Κουτσιαύτης, Λεωνίδας Σπαής και Δημ. Τούσης, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Άρτας Νικόλαος Τριανταφυλλάκης, η Διευθύντρια του Τμήματος Πρασίνου και Καθαριότητας Ελένη Τζίμα, η Διευθύντρια του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης-Γεωργίας-Κτηνοτροφίας-Αλιείας Μαρία Ανδρέου  και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων Θεόδωρος Μπαλατσούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]