"Ληξιπρόθεσμα" Δήμων: Νέα επιχορήγηση του ΥΠΕΣ [Οι Δήμοι]

Νέα επιχορήγηση Δήμων και Νομικών Προσώπων αυτών, προς εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων τους προς τρίτους, 1.658.247,430 εκ. € του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σύμφωνα με αποφάσεις που υπογράφονται από τον Υφυπουργό ΕΣ.Δ.Α., κ. Γιάννη Μπαλάφα.
Για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους, οι επιχορηγούμενοι Φορείς υποβάλλουν κάθε φορά στο Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Εντολή Εξόφλησης σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία της αριθμ. 2/57103/ΔΠΓΚ/23.06.2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και της αριθμ. 15/2016 εγκυκλίου του Υπουργείου ΕΣ.Δ.Α.

Οι εν λόγω Εντολές κατόπιν ελέγχου, θα αποστέλλονται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο θα προχωρά στην πληρωμή του καθαρού ποσού προς τους τελικούς δικαιούχους και στη μεταφορά του συνολικού ποσού των κρατήσεων και παρακρατήσεων προς τον επιχορηγούμενο φορέα για την άμεση απόδοσή τους.

Τυχόν υπόλοιπα ποσά που δεν θα χρησιμοποιηθούν έγκαιρα για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, θα επιστραφούν στον Κρατικό Προϋπολογισμό κατόπιν σχετικών ενεργειών του Υπουργείου.

Ειδικότερα,


πηγη epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]