[Ελλάδα]Απεβίωσε το μικρό αγόρι που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο

Απεβίωσε τελικά εχθές  το βράδυ, παρά τις υπεράνθρωπες  προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου της Ρόδου, το 5χρονο αγοράκι που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στην περιοχή του Φαληρακίου και είχε τραυματιστεί εξαιρετικά σοβαρά.

Το γεγονός βυθίζει και πάλι στο πένθος στο νησί  που με κομμένη την ανάσα δεν προλαβαίνει να μετρά νεκρούς και τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα .

Το παιδί παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην 1.15 το μεσημέρι, στην Εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου στο Φαληράκι, έξω από το σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος»,  την ώρα που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Στο σημείο βρέθηκε γνωστός γιατρός του νησιού  που του προσέφερε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά. Παρά την άμεση κινητοποίηση, δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού ήταν εξαιρετικά σοβαρή.

Στο νοσοκομείο Ρόδου οι γιατροί διασωλήνωσαν το μικρό αγόρι και ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καθώς το παιδί εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα (λίγο πριν τις 9 το βράδυ).

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διεξάγει η Τροχαία Ρόδου



Πηγή : rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]