Αντεπίθεση Τζανακόπουλου κατά ΝΔ: «Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για παιχνίδια»

Απάντηση στην κριτική από την αντιπολίτευση σχετικά με το σχόλιο που έκανε για τις δηλώσεις Ερντογάν κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών (για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ), έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος.
«Η ελληνική κυβέρνηση
τοποθετείται πάντα σε επιβεβαιωμένα γεγονότα. Ειδικά στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως οι χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, η δέουσα στάση προϋπέθετε την επιβεβαίωση της είδησης και φυσικά την επίσημη μετάφραση» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: «Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε μετά το πέρας της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Σε κάθε περίπτωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε την πάγια και σαφή θέση της χώρας στο ζήτημα της Συνθήκης της Λωζάνης. Θέση η οποία έχει επαναληφθεί σε όλους τους τόνους, τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από τον υπουργό Εξωτερικών».
Περνώντας στην αντεπίθεση κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι «τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται ούτε για παιχνίδια, ούτε για διαγωνισμό ατάκας. Χρειάζεται σύνεση και σοβαρότητα, αρετές τις οποίες στερείται η ΝΔ και ο εκπρόσωπός της. Αν κάποιος χρειάζεται να σοβαρευτεί αυτή είναι η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ που τοποθετήθηκε δια του εκπροσώπου του στο ίδιο κλίμα» σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος και κατέληξε: «Επαναλαμβάνουμε: Η ΝΔ είναι επικίνδυνη για τη χώρα, όχι για την κυβέρνηση».
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]