“Γλυκές...προσδοκίες” για την Ελλάδα από τη Μέση Ανατολή!


“Γλυκές...προσδοκίες” για την Ελλάδα από τη Μέση Ανατολή

Για 10η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση ζαχαρωδών και σνακ “Yummex Middle East” που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το διάστημα 07 – 09 Νοεμβρίου 2016. Η έκθεση αυτή πραγματοποείται στο εκθεσιακό κέντρο “Dubai World Trade Center” και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Koelnmesse Gmbh, που θεωρείται ο σημαντικότερος εκθεσιακός φορέας του κόσμου (διοργανώτρια της ISM και της μεγαλύτερης έκθεσης Τροφίμων & Ποτών της Μέσης Ανατολής, Gulf Food).
Μάλιστα οι εμπορικοί επισκέπτες και οι αγοραστές που παρευρέθηκαν , στην πλειοψηφία τους εισαγωγείς, καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών αλυσίδων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου, ήταν περισσότεροι από 8.000 με το 93% εξ’αυτών να βαθμολογεί με «άριστα» την διοργάνωση.
Για μια ακόμη φορά το ελληνικό στοιχείο ήταν έντονο και εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας σε αυτή την τόσο σημαντική έκθεση. Τη διοργάνωση της συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών, καθώς και την κατασκευή των εκθεσιακών τους περιπτέρων ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου η PROMO SOLUTION, εξασφαλίζοντας  τη μέγιστη δυνατή προβολή τους και βοηθώντας στη διευκόλυνση εμπορικών επαφών.
Πιο συγκεκριμένα την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι εταιρείες ΒΙΑΠ MENTEL,  ΚΟΚΚΟΣ – ΠΟΓΑΤΟΣ,  BOLERO ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΘΡΑΚΗΣ,  ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ – ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ,  Μ & Ε ΚΑΡΔΑΣΗΣ,  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ",  ΒΙΟΛΑΝΤΑ,  CHOCOTIME, PALLAS A.E ΖΑΧΑΡΩΔΗ και THREE HEARTS – ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ, εταιρείες με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο κύριος Νίκος Κόκκος, από την εταιρεία ΚΟΚΚΟΣ – ΠΟΓΑΤΟΣ    « Η έκθεση αυτή αποτέλεσε και θα αποτελεί και στο μέλλον,   μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων , στις αγορές του Αραβικού Κόλπου και της Ευρύτερης Μέσης Ανατολής  . Το επίπεδο της διοργάνωσης , βελτιούμενο από χρονιά σε χρονιά με εντυπωσιακούς ρυθμούς,  είναι πλέον πολύ υψηλό και προσδοκούμε ανάλογα αποτελέσματα. Φυσικά σύμμαχο μας, έχουμε πάντα την Promo Solution,  που  με την άριστη εξυπηρέτηση που μας παρέχει , μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για την επίτευξη των στόχων μας ,στην επίπονη αυτή προσπάθειά μας.»
Επιπλέον η κα Βάνα Χριστοπούλου,                      Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας ΒΙΑΠ MENTEL, στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες για επαγγελματικές επαφές που είχαν οι συμμετέχοντες τονίζοντας ότι: «Η εταιρεία μας έλαβε μέρος στη Yummex για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, καθώς πραγματοποιήσαμε σημαντικές εμπορικές επαφές και κλείσιμο κάποιων παραγγελιών. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα θα επαναλάβουμε τη συμμετοχή μας και την επόμενη χρονιά. H συνεργασία με την Promo Solution ήταν,όπως πάντα ,άριστη και θα συνεχιστεί και στις επόμενες εκθέσεις.»
Παράλληλα, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο διεξήχθει και η έκθεση “The Speciality Food Festival”, όπου προβάλλονται gourmet τρόφιμα, αλλαντικά, σάλτσες, καρυκεύματα, εθνικά και Fair Trade προϊόντα.

Και σε αυτή την έκθεση η ελληνική παρουσία ήταν σημαντική με εταιρείες όπως οι ALFA PASTRY,  GALAXY – MAVIDOU & SONS,  SELECT BAKERY,  OASIS LTD, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ «ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ», καθώς και η κυπριακή εταιρεία AVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY, ενώ και σε αυτή την περίπτωση την οργάνωση συμμετοχής και την κατασκευή των περιπτέρων ανέλαβε η PROMO SOLUTION.

Σε δηλώσεις του μάλιστα ο κος Κώστας Παπαδόπουλος, από την εταιρεία SELECT BAKERY, τόνισε ότι «Σε καιρούς οικονομικής ύφεσης, ο δρόμος της εξωστρέφειας αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Στη SELECT BAKERY επενδύουμε στη συμμετοχή μας σε εκθέσεις όπως η «THE SPECIALITY FOOD FESTIVAL», θέλοντας έτσι να χτίσουμε το δικό μας “success story” σε μερικές από τις πλέον αναπτυσσόμενες αγορές του πλανήτη. Η Promo Solution αποτέλεσε αρωγό για την επιτυχία της συμμετοχής μας στην έκθεση και την ευχαριστούμε πολύ για την άριστη οργάνωση.»

Η αγορά της Μέσης Ανατολής αποτελεί κομβικής σημασίας για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες δίνουν δυναμικό παρόν στις εκθέσεις που διεξάγoνται στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή,  πραγματοποιώντας  σημαντικές επαφές και εμπορικές συμφωνίες, που δημιουργούν ακόμη περισσότερες προσδοκίες για το μέλλον.
Η PROMO SOLUTION συνεχίζει δυναμικά το εκθεσιακό της πρόγραμμα και για το 2017, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και το εξαιρετικό design των περιπτέρων της, στην εξασφάλιση προνομιακών χώρων για τους εκθέτες της  και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]