Στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών στη Ρώμη η Δήμαρχος Σουλίου

Στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών στη Ρώμη βρίσκεται η Δήμαρχος Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, ως πρόεδρος του ΒΙΟΠΑΘΕ μαζί με τον πρόεδρο του ΟΛΗΓ κ. Νταή Ανδρέα και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Δημάκο Δημήτριο ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ηπείρου – ΠΕ Θεσπρωτίας και μέλος του ΔΣ του ΒΙΟΠΑΘΕ, καθώς πραγματοποιείται σύσκεψη για την πορεία του έργου ADRI-UP πού αφορά την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρο Θεσπρωτίας.
Η ατζέντα περιλαμβάνει σχέδιο προβολής και διάχυσης πληροφοριών που στοχεύει στην διαρκή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων χρηστών και σχετιζόμενων φορέων για την πρόοδο των εργασιών του έργου, ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ των εταίρων και χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων. Επίσης η Δήμαρχος θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση της ΒΙΟΠΑΘΕ και των ωφελειών του συγκεκριμένου έργου στην περιοχή.
Η πορεία του έργου προδιαγράφεται αισιόδοξη και η συντονισμένη συνεργασία των εταίρων θέτει γερές βάσεις για την μελλοντική πορεία του. Με σταθερά βήματα προχωράμε στην υλοποίηση ενός μεγάλου έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]