Ιωάννινα:Εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων του Νομού Ιωαννίνων

Το
Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων  έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου ενημερώνοντας τα μέλη του για τις ημέρες και ώρες των εκλογών του. Συγκεκριμένα οι εκλογές για τα μέλη του Σωματείου είναι από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοέμβρη 2016 έως και Παρασκευή 25 Νοέμβρη κάθε απόγευμα 15:30 έως 21:00 στο Εργατικό Κέντρο και το Σάββατο 26 Νοέμβρη από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 15:00.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Σωτήρης Μανούσης, μεταξύ άλλων ανέφερε « Το συνδικάτο οικοδόμων Ιωαννίνων, το μεγαλύτερο συνδικάτο σε όλη την Ήπειρο, υπήρξε μπροστάρης σε όλους τους αγώνες στην πόλη. Η συμμετοχή των οικοδόμων στις εκλογές είναι η έμπρακτη ενίσχυση του συνδικάτου, είναι μήνυμα στην μεγαλοεργοδοσία αλλά και την κυβέρνηση που ετοιμάζουν νέα επίθεση. Είναι μήνυμα αντίσταση των εργαζομένων ενάντια στην τρομοκρατία και την απληρωσιά στους χώρους δουλειάς.
Τέλος ο Σ. Μανούσης υπενθύμισε  ότι η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου, αποφάσισε  πως δεν πρέπει  τα οικονομικά να σταθούν εμπόδια στην συμμετοχή των Οικοδόμων στις εκλογές και γι αυτό οι συνάδελφοι θα πληρώσουν όσες συνδρομές μπορούν και εφόσον μπορούν για να ψηφίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]