ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χαλαρώστε τα παιδιά φέρνοντας τα Χριστούγεννα νωρίτερα

Ένα Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για περάσει όμορφα το διάστημα μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.
Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Τα περιμένουν με ανυπομονησία, γιατί δεν έχουν σχολείο, γιατί περιμένουν τα δώρα που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης, για τον ιδιαίτερο στολισμό που κάνουμε στο σπίτι και ειδικά στην πόλη. Μπορείτε να παρατείνετε τη χαρά τους και να τα βοηθήσετε να ανταποκριθούν με άλλη ψυχολογία στο βαρύ -συχνά- πρόγραμμά τους, ακολουθώντας το "γερμανικό πρότυπο". Στη Γερμανία, οι γονείς κρεμούν στον τοίχο ειδικά ημερολόγια 24 ημερών. Για κάθε μια μέρα υπάρχει μια πορτούλα ή μια τσέπη που ανοίγει και το παιδί μπορεί να πάρει το περιεχόμενό του που είναι κάτι γλυκό η ένα μικρό παιχνιδάκι.
Φτιάξτε ένα ωραίο ημερολόγιο μαζί με το παιδί σας, για να μετράτε καθημερινά μαζί τον χρόνο για τα Χριστούγεννα! Αν μάλιστα το ημερολόγιο των 24 ημερών είναι φτιαγμένο με τα χέρια σας, θα είναι ένα μοναδικό και δημιουργικό δώρο.
Μία πολύ ωραία πρόταση είναι ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με Αλεξανδρινά. Μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό αλλά εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο χωρίς κόπο. Τι πρέπει να κάνετε; Να καρφώσετε καρφιά σε έναν ξύλινο τοίχο και να κρεμάσετε από αυτά κάρτες με αριθμούς για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς επίσης και διάφορα άλλα αξεσουάρ. Προσθέστε διακοσμητικές μπάλες, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και μίνι Αλεξανδρινά και μεταμορφώστε το γιορτινό αυτό ημερολόγιο. Για τα κρεμάσετε τα μίνι Αλεξανδρινά με τις γλάστρες τους, βάλτε τα απλά σε μια τσάντα δώρου και τοποθετήστε τον κομμένο μίσχο σε ένα μικρό δοχείο με νερό.
Αν δεν θέλετε να καρφώσετε απευθείας τον τοίχο, μπορείτε να εφαρμόσετε τη συγκεκριμένη ιδέα σε οποιοδήποτε άλλο background. Ένας μεγάλος πίνακας από ξύλο ή φελλό, για παράδειγμα, θα ήταν ιδανική επιλογή.
 stogiatro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]