ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ:Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τη στήριξη της Τράπεζας των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, γεμάτο με φοιτητές και προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Ηπείρου για τη στήριξη της Τράπεζας των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,  τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11 το πρωί, στο Campus  Κωστακιών, στην Άρτα.
Οι ομιλητές  με τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού και ήταν οι εξής:
•Στέλιος Γραφάκος, Αν. Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας, τ. Διευθυντής  Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Γ.Ν.Π. Αθηνών «Η ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ», Επιστημονικός Υπεύθυνος  της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με θέμα: "Το Σημερινό Τοπίο της Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στην Ελλάδα".
•Μαρία Τσιρογιάννη, Επιμελήτρια Αιματολογικής Κλινικής του Γ.Ν. "Ο Άγιος Σάββας", με θέμα:  " Μεταμόσχευση Αιμοποιητικών Κυττάρων".
•Ιωάννα Βαρελά, Βιολόγος, με θέμα: "Η Διαδικασία της Δωρεάς Αιμοποιητικών Κυττάρων".
•Γεωργία Σιατή, Νοσηλεύτρια, τμ. Φοιτητικής Μέριμνας και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Ηπείρου, με θέμα: "Εθελοντισμός και Αιμοδοσία".
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή ενός  συγκινητικού video 7 λεπτών με την πρώτη Ελληνίδα δότρια μυελού των οστών.
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε εγγραφή  εθελοντών  δοτών  του μυελού των οστών και λήψη δείγματος και η ανταπόκριση των φοιτητών και του προσωπικού ήταν μεγάλη.
Tους προσκεκλημένους και τους συμμετέχοντες, εκ μέρους της Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου (η οποία την ίδια ώρα είχε συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας), καλωσόρισε ο Δ/ντής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Νίκος Αντωνιάδης και χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας,  Ευάγγελος Χαρμπής.
Την εκδήλωσε συντόνισε η Σοφία Μπακόλα, Νοσηλεύτρια του τμήματος Τμ. Φοιτητικής Μέριμνας και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]