Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η μαζική συμμετοχή των Οικοδόμων στις Αρχαιρεσίες του Συνδικάτου

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η μαζική συμμετοχή των Οικοδόμων στις Αρχαιρεσίες του Συνδικάτου μας.
Ένα πραγματικό μελίσσι κινείται στο Εργατικό Κέντρο, ψηφίζουν οι συνάδελφοι, παίρνουν την ανακοίνωση για να ενημερώσουν κι άλλους συναδέλφους, επικοινωνούν με άλλους συναδέλφους. Όλοι ενδιαφέρονται για να αυξηθεί η συμμετοχή των ψηφισάντων.
Οι συνάδελφοι δείχνουν και  μ’αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους στο Συνδικάτο, στη δική μας οργάνωση, το δικό μας μετερίζι του αγώνα. Καταλαβαίνουν από την πείρα τους ότι είναι συμφέρον όλων μας το δυνάμωμα του Συνδικάτου και συνολικά του Εργατικού Κινήματος.
Δίνουν απάντηση στους διάφορους ψιθυριστές που προβοκάρουν τις εκλογές και προσπαθούν να αποτρέψουν τους συναδέλφους να συμμετέχουν με φθηνά και ευτελή επιχειρήματα όπως «τι το θες το Συνδικάτο; Ότι και να γίνει οι ίδιοι θα εκλεγούν κλπ.»
Καλούμε τους Οικοδόμους των Ιωαννίνων να στείλουν όλους αυτούς που πολεμούν το Συνδικάτο μας στα αζήτητα της ιστορίας. Να τους παρακάμψουν όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια και να κάνουν το καθήκον τους να δυναμώσουμε την οργάνωσή μας.
Συνεχίζουμε Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 3.30μ.μ. – 9.00μ.μ. και Σάββατο 8.00π.μ. – 3.00μ.μ.
Όλοι μαζί. Κανένας μόνος του. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Δίνουμε δύναμη  στη δύναμή μας. Δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]