Το πρόγραμμα Ομπάμα στην Αθήνα...

Πότε θα συναντηθεί με Παυλόπουλο και Τσίπρα...

Στην δημοσιότητα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, το πρόγραμμα της...
επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα, που αφορά τις συναντήσεις της Τρίτης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς επίσης και το δείπνο που θα παρατεθεί προς τιμήν του Αμερικανού προέδρου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα υποδεχθεί την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου και ώρα 13:30, στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, στις 14:30, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα τον υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο θα έχει διευρυμένες συνομιλίες και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Τέλος, στις 19:30, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Για την Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να επισκεφθεί την Ακρόπολη, απ’ όπου και αναμένεται να κάνει μια δήλωση, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του, με αντικείμενο την οικονομία, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος...

πηγη topontiki.gr//via:nonews-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]