Απεργιακή συγκέντρωση και η πορεία του ΠΑΜΕ στα Γιάννενα

Έγινε σήμερα, μέρα πανεργατικής απεργίας στο Δημόσιο, η
απεργιακή συγκέντρωση και η πορεία του ΠΑΜΕ στα Γιάννενα, με τη συμμετοχή επιτροπών αγώνα από την Τοπική Διοίκηση, τους Εκπαιδευτικούς, την Υγεία Πρόνοια και τους φοιτητικούς συλλόγους Ιατρικής, Φυσικού και Χημικού.
Στη συγκέντρωση ομιλητής ήταν ο Γιώργος Πρέντζας  μέλος  του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ ο οποίος ανάμεσα στα άλλα ανέφερε: «Οι αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα έχουν μοναδικό στόχο την ανάκαμψη της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
Οι δυνάμεις του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον αριστερό βραχίονα της κυβέρνησης, τους εκπροσώπους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην ΑΔΕΔΥ και τοπικά στο Νομαρχιακό Τμήμα ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Με μοιρασμένους ρόλους, υπηρετούν το κεφαλαίο και γι αυτό κινούν γη και ουρανό για να διασπάσουν το κίνημα. Γι αυτό ψηφίσαν στην ΑΔΕΔΥ άλλη ημερομηνία απεργίας από αυτή που ψήφισαν στην ΓΣΕΕ ώστε να χωρίσουν στα δύο τους εργαζόμενους.
Γυρίζουμε την πλάτη στους εργοδοτικούς κυβερνητικούς συνδικαλιστές. Παίρνουμε στα χέρια μας την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα. Παλεύουμε για την ανάκτηση των απωλειών που είχαμε στα χρόνια της κρίσης, για κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών απασχόλησης , για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε κάθε κλάδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]