ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες στα Ιωάννινα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί διαρρήκτες στα Ιωάννινα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Εμπλέκονται σε δύο διαρρήξεις καταστημάτων στην πόλη των Ιωαννίνων
Συνελήφθησαν, χθες (24.11.2016) το μ
εσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα στην πόλη των Ιωαννίνων, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν καφετέρια στην πόλη των Ιωαννίνων και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, χρηματικό ποσό. Κατά τη διάρκεια της κλοπής, ένας εκ των δραστών επιτηρούσε εξωτερικά το χώρο ως «τσιλιαδόρος».
Ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς από τη συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής.
Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 24χρονος δράστης, την 18/19-11-2016 διέρρηξε ζαχαροπλαστείο στα Ιωάννινα, αφαιρώντας από το εσωτερικό του καταστήματος χρηματικό ποσό.
Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή των δραστών μέρος των κλοπιμαίων καθώς και διάφορα μέσα τέλεσης κλοπών (γάντια, λίμα) ενώ επίσης κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της διάπραξης των κλοπών και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]