ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ρίο-Αντίρριο:Έφυγαν τα φέρρυ, σταμάτησαν τα δρομολόγια τη νύχτα-Διαβουλεύσεις στο Υπουργείο για την επιστροφή καραβιών

Σύσκεψη για την αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα που προέκυψε στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, στο Υπουργείο, με τη συμμετοχή του Κεντρικού Λιμενάρχη Πατρών Δημήτρη Κυριακουλόπουλου, αρμοδίων από τη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών και εκπροσώπων κοινοπραξιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση και να επιστρέψουν τα φέρρυ που εγκατέλειψαν την πορθμειακή γραμμή Ρίου -Αντιρρίου, στις 30 Οκτωβρίου, οπότε και η επιβατική κίνηση είναι πια μειωμένη, σε σχέση με την περίοδο του καλοκαιριού.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε νωρίτερα και οι επαφές και οιδιαβουλέυσεις αναμένεται να συνεχιστούν,προκειμένου να υπάρξει μια τελική απόφαση. Στόχος του Κεντρικού Λιμεναρχείου είναι να ενισχυθούν τα δρομολόγια.

Από τα 11 φέρρυ που ήταν δρομολογημένα το καλοκαίρι στη γραμμή Ρίου-Αντιρρίου, αυτή τη στιγμή έχουν μείνει 5 και κανένα εξ αυτών δεν είναι αμφίπλωρο.

Η δρομολόγηση και η αποχώρηση πλοίων από μια πορθμειακή γραμμή δεν είναι χρονοβόρα διαδικασία και γίνεται με βάση την κίνηση και τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν για τους πλοιοκτήτες και τις κοινοπραξίες.

Παρόλα αυτά σήμερα θ΄αναζητηθεί η χρυσή τομή ώστε η γραμμή να πυκνώσει ξανά τα δρομολόγιά της.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο μετά τα μεσάνυχτα.
πηγη thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]