Δήμος Πωγωνίου:Απάντηση στον πρώην Δήμαρχο Δελβινακίου κ. Θανάση Μποζιάρη

Απάντηση στον πρώην Δήμαρχο Δελβινακίου κ. Θανάση Μποζιάρη

Η εμμονή του πρώην Δημάρχου Δελβινακίου κ. Θανάση Μποζιάρη με τα του Δήμου Πωγωνίου δεν μου επιτρέπει, για λόγους πολιτικής ευθιξίας, να αφήσω αναπάντητο το τελευταίο του «άρθρο»:

Κύριε Μποζιάρη,
Ψήφος είναι η προσωπική προτίμηση την οποία δηλώνει κάποιος όταν ψηφίζει.
Καταγγελιομανής είναι αυτός που αρέσκεται στις καταγγελίες, η πλειοψηφία των οποίων είναι άνευ λόγου και αιτίας.
Μνήμη: Είναι η ικανότητα του εγκεφάλου να διατηρεί γνώσεις ή εντυπώσεις και να τις ανακαλεί, όταν θέλει.
Θρασύδειλος: αυτός που χαρακτηρίζεται από θράσος όταν δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο ή απειλή, ενώ αντίθετα δειλιάζει και υποχωρεί μόλις αντιμετωπίσει κάποιον ισχυρότερό του.
Χρησιμοποιώντας αυτές τις λίγες μονάχα λέξεις θα μπορούσα να κάνω ένα λακωνικό σχόλιο στο τελευταίο σας «άρθρο», λέγοντάς σας ότι οι δημότες έχουν οξεία αντίληψη και επανειλημμένα έχουν δώσει την απάντησή τους σε όσα καταγγέλλετε με ρυθμό πολυβόλου, σε μία περίοδο που η μνήμη σας βρίσκεται σε «αγρανάπαυση».
Ωστόσο θα ακολουθήσω διαφορετική οδό καθώς θεωρώ ότι χρησιμοποιείτε λάθος τακτική για να ασκήσετε πολιτική. Μία τακτική που είναι επιζήμια για την περιοχή και τους δημότες.
Η εμμονή σας με πρόσωπα του Δήμου Πωγωνίου μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τελείτε υπό τρικυμία εν κρανίω. Θα σας βοηθήσω, θυμίζοντάς σας ορισμένα γεγονότα κ. Μποζιάρη:
1. Ήσαστε Δήμαρχος όταν προσλάβατε στο Δήμο Δελβινακίου σε μόνιμη θέση την κόρη σας κ. Μαριλένα Μποζιάρη, ως μηχανικό περιβάλλοντος. Τόση ανάγκη είχε ο Δήμος Δελβινακίου από Μηχανικό Περιβάλλοντος; Μπορείτε να μας παρουσιάσετε το έργο της στο Δήμο Δελβινακίου; Σας θυμίζω τις καταγγελίες της τότε αντιπολίτευσης περί φωτογραφικής προκήρυξης. Με χρήματα των φορολογουμένων «τακτοποιήσατε» την κόρη σας όμως το θράσος σας δεν τελείωσε εκεί. Σύντομα την ορίσατε Προϊσταμένη Τεχνικής Υπηρεσίας, σε ένα τμήμα που στην ουσία δεν υπήρχε καθώς  ο Δήμος Δελβινακίου εξυπηρετούνταν από την ΤΥΔΚ! Παράλληλα, με χρήματα των φορολογουμένων, στείλατε την κόρη σας για μεταπτυχιακό στην Κρήτη κι όταν επέστρεψε (υποτίθεται για να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της υπέρ του Δήμου), έκανε αίτηση για μετάταξη στα Γιάννινα (το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό).
2. Ήσαστε Δήμαρχος όταν στο ΚΕΠ του Δήμου Δελβινακίου προσλήφθηκε, με δική σας απόφαση και σε μόνιμη θέση, κόρη αντιδημάρχου. Τυχαίο κ. Μποζιάρη; Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας…
Υπάρχουν πολλά γεγονότα που μπορούν να αποδείξουν ότι λειτουργούσατε στο Δήμο Δελβινακίου ως μονάρχης. Ένας Δήμαρχος αποξενωμένος από τους δημότες και τους εργαζόμενους του Δήμου, δεν μπορεί να έχει ευρεία και παραγωγική αντίληψη. Όσα, κατά καιρούς, γράφετε μόνο χλεύη μπορούν να εισπράξουν. Ακόμη και οι πρώην συνεργάτες σας διαφωνούν κάθετα με το σκεπτικό σας. Δεν έχετε δε το  θάρρος να αναφέρετε ονόματα κι αυτό λέγεται θρασυδειλία.
Παρόλα αυτά, εμείς δεν μηδενίζουμε τίποτα και ακολουθούμε την τακτική των «σοφών» αντρών που ορίζει ότι πρέπει να κρατάμε κάθε τι καλό, απ’ όπου κι αν προέρχεται.
Ως εκ τούτου, προσλήφθηκε κι εργάζεται στο Δήμο Πωγωνίου, ως συνεργάτιδα Δημάρχου η δημοσιογράφος κ. Σοφία Τσέπα. Σας θυμίζω ότι ήσαστε εσείς αυτός που είχε προσλάβει την κ. Τσέπα, ως συνεργάτιδα Δημάρχου, στο Δήμο Δελβινακίου, με κύριο καθήκον την επιμέλεια της εφημερίδας του Δήμου. Ένα καθήκον που απόρρεε από την επαγγελματική της ιδιότητα. Σήμερα, η κ. Τσέπα έχει ένα ευρύ αντικείμενο που αφορά, μεταξύ άλλων, την επαφή με τους δημότες, την απάντηση των αιτημάτων τους και τη συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους. Σας θυμίζω και πάλι ότι μας κατηγορούσατε πως δεν δίνουμε άμεσες απαντήσεις στους κατοίκους της περιοχής.
Η πρόσληψη προσώπων που μπορούν να προσφέρουν με κάθε τρόπο στο Δήμο και τους δημότες δεν μπορεί να είναι καταδικαστέα. Αντίθετα, το αποτέλεσμα είναι αυτό που δικαιώνει τις επιλογές μας.  Η πρόσληψη όμως συγγενών σίγουρα αποτελεί ηθικό αδίκημα, κ. Μποζιάρη. Αυτό θα πρέπει να το έχετε υπόψη σας!
Η Δημοτική Αρχή Πωγωνίου έχει την απόλυτη στήριξη των δημοτών που με την τιμητική τους ψήφο της χαρίζουν  την πλειοψηφία από την 1η Κυριακή των εκλογών. Ορισμένοι, μεταξύ αυτών κι εσείς κ. Μποζιάρη, επιμένουν να προσβάλλουν την επιλογή των δημοτών. Όσον αφορά στην επιβολή νόμου για συγκεκριμένο αριθμό θητειών στην Αυτοδιοίκηση, αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα της Αυτοδιοίκησης και φυσικά το υποστηρίζουμε όλοι μας.
Εν κατακλείδι, σε ανταπάντηση του σχολίου σας για το συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Χαλκιδική, σας θυμίζω το συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Ρόδο. Κι αν επιμένετε, πολύ ευχαρίστως να σας θυμίσω τα γεγονότα…

                                                                         Χρήστος Γκόγκος,
                                                                 Αντιδήμαρχος Πωγωνίου
                                                                 Υπεύθυνος Προσωπικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]