Επιστολή διαμαρτυρίας Δημήτρη Ντότη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πωγωνίου

Πληροφορηθήκαμε σήμερα από έγκυρες πηγές ότι τελικά το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης της Καστάνιανης συγχωνεύεται με το τμημα Δελβινακίου και από δω και στο εξής η περιοχή θα καλύπτεται με περιπολίες τροχοφόρων οχημάτων από το τμήμα Δελβινακίου.
Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει θεατές του μεγαλύτερου θεάτρου παραλόγου, ενός θεάτρου όμως που αντί για ψυχαγωγία χαρίζει απλόχερα πόνο και πληγές στο πολύπαθο Πωγώνι μας και τους κατοίκους του.
Εδώ και πέντε χρόνια βλέπουμε τη μία να υπάρχει θέμα με τη μεταφορά της ΑΤΕ από τον Παρακάλαμο στο Καλπάκι, την άλλη να υπάρχει η διάθεση να κλείσουν δημοτικά – νηπιαγωγεία της περιοχής μας, να υπολειτουργεί η ΑΤΕ στο Δελβινάκι, να τίθεται θέμα να κλείσει τόσο το ΕΚΑΒ στα Δολιανά όσο και (ακόμα πιο εγκληματικό) το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Κεφαλόβρυσο, να μεταφερθεί το αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου στο Καλπάκι να διαλύεται η Μεταλλουργική  και σήμερα να κλείνει το Τμήμα Συνοριοφύλαξης στην Καστάνιανη.
Η παράταξή μου και εγώ είμαστε κάθετα αντίθετοι σε όλο αυτό το παιχνίδι εκείνων που βάλθηκαν να καταστρέψουν, να διαλύσουν και να ερημώσουν το Πωγώνι μας και θα παλέψουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα με όλες τις δυνάμεις μας για να μη συμβούν όλα αυτά.
Έκκληση λοιπόν προς τους αρμόδιους και υπεύθυνους : Επισκεφτείτε πρώτα το Δήμο Πωγωνίου ώστε να διαπιστώσετε πού βρισκόμαστε γεωγραφικά,ποιες ανάγκες και ιδιαιτερότητες έχει η περιοχή μας και μετά μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση με ελαφρά τη καρδία όπως κάνετε μέχρι τώρα!
Με τιμη
Δημήτρης Ντοτης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δ
Δήμου Πωγωνιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]