ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

ΑΡΠΗ Σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου για το κλείσιμο της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου

Σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου για το κλείσιμο της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακλουθώντας  τα βήματα των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.  προχωρούν στο κλείσιμο την Μεταλλουργικής Βιομηχανίας στο Κεφαλόβρυσο.
Μετά το κλείσιμο της SPIDER, την ομηρία των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι ενώ τα αφεντικά τσεπώνοντας εκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις έχουν μεταφέρει την δραστηριότητα τους στην Σερβία, έρχεται και το άλλο χτύπημα.
Δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη την ακριτικής περιοχής μας.
Δεν τους ενδιαφέρει η  ανάπτυξη της περιοχής της ΗΠΕΙΡΟΥ.
Δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη μιας σύγχρονης βαριάς Βιομηχανίας σε όφελος των εργαζομένων και της Εθνικής Οικονομίας.
Το μόνο που φαίνεται να τους ενδιαφέρει είναι να διαλύσουν την Εθνική Οικονομία όπως επιθυμούν τα Αφεντικά τους ΗΠΑ και Ε.Ε.
Το κλείσιμο της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου σχεδιάστηκε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την ύπουλα μεθοδευμένη απαξίωση της και υλοποιείται επί ΣΥΡΙΖΑ με την υπογραφή (άκουσον άκουσον) μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου της κας Όλγας Γεροβασίλη.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο επιβάλλεται να συζητήσει το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση την εβδομάδα που έρχεται και να εναντιωθεί στο ΕΓΚΛΗΜΑ που επιχειρείται τόσο σε βάρος της Περιοχής μας όσο και σε βάρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

                                                     Για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
                                                                               ΖΗΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                                                                           Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]