Κατάσχεση των σημάτων της ΕΛΠΑ από το ΙΚΑ!

Την κατάσχεση των σημάτων της ΕΛΠΑ, εξασφάλισε με προσωρινή διαταγή το ΙΚΑ, ύστερα από τη νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε το ταμείο.Το σωματείο ΕΛΠΑ οφείλει στο ΙΚΑ περίπου 33 εκατ. ευρώ, ενώ χρωστάει ακόμη 15 εκατ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο και 10 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 30 Ιανουαρίου 2017. Έως τότε, απαγορεύεται να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μεταβολή περιουσιακών στοιχείων, όπως και όποια άλλη διοικητική ή οικονομική πράξη.

Το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΙΚΑ θα ρυθμίσει τα της εκτέλεσης μια σειράς αρμοδιοτήτων της ΕΛΠΑ (π.χ. διεθνή διπλώματα) με τον πλέον επωφελή τρόπο και με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων που είναι εγκλωβισμένοι εκεί.

Όπως τονίζει το υπουργείο Εργασίας, πρέπει να γίνει σαφές προς όλους πως η παραβατικότητα, όπως αυτή της διοίκησης της ΕΛΠΑ, είναι εχθροί του κοινωνικού συνόλου και πως τα όποια μέτρα αναλαμβάνονται από την πολιτεία, αφορούν το σύνολο της λειτουργίας του σωματείου Πανελλαδικά.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]