Ερχεται ο πρώτος καλός χιονιάς

Νεότερα και πιο φρέσκα προγνωστικά στοιχεία θέλουν τις επόμενες μέρες να δημιουργείται μία ευνοϊκή για χιονοπτώσεις και ψύχος διάταξη στην ανατολική Ευρώπη που φαίνεται να επηρεάζει στα τέλη του μήνα και την Ελλάδα. Φαίνεται να έχουμε στην ανατολική, νοτιοανατολική Ευρώπη, τον πρώτο καλό χιονιά για φέτος...
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, χαμηλά βαρομετρικά από την Μεσόγειο, θα συγκρουστούν μετά τις 27-28 Νοεμβρίου με ιδιαίτερα ψυχρές αέριες μάζες πάνω από τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, χαρίζοντας αρκετές χιονοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες.
Φαίνεται πως οδεύουμε στην δημιουργία ενός μεγάλου χιονιά που θα σαρώσει σίγουρα τμήματα της Ρωσίας, της Ρουμανίας, της Ουκρανίας αλλά και της Βουλγαρίας μετά τις 25-26 Νοεμβρίου ενώ τμήματα αυτού του μεγάλου χιονιά δεν αποκλείεται να περάσουν και πάνω από τον Ελλαδικό χώρο μετά τις 28-29 Νοεμβρίου και προς τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου.
Άλλωστε φαίνεται πως ο καιρός δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι μιας και το φετινό Φθινόπωρο ήταν το πιο βροχερό αλλά και ψυχρό των τελευταίων τουλάχιστον 5 ετών. Η πρόβλεψη λοιπόν που έχουμε από τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού και θα την δείτε και στους παρακάτω χάρτες, είναι για ψυχρή εισβολή με καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε μεγάλο τμήματα της ανατολικής, νοτιοανατολικής Ευρώπης, που κατά πάσα πιθανότητα θα επηρεάσει και την χώρα μας.
πηγη greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]