ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Επισκόπηση Τύπου


Η επικαιρότητα μέσα από τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ο Σόϊμπλε ακυρώνει τον Τσίπρα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «μόνο βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος συζητά το Βερολίνο! Τα... σπουδαία το 2018. Μήνυμα Ντάισελμπλουμ: Εφαρμόστε αυτά που ζητάει το ΔΝΤ (μειώσεις συντάξεων κλπ)".

ΕΘΝΟΣ: «Νέο μπόνους για πληρωμές με κάρτες»

Η εφημερίδα σημειώνει: «πρόσθετη έκπτωση φόρου θα έχουν μισθωτοί και συνταξιούχοι που θα δαπανούν πάνω από το 80% του εισοδήματος τους με «πλαστικό χρήμα» ή μέσω τραπεζών. Οι ιατρικές δαπάνες θα εκπίπτουν από το εισόδημα μόνο μέσω καρτών».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Άγριος πόλεμος μεταξύ Φίλη-Τσίπρα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «απασφάλισε ο Φίλης μόλις έχασε την υπουργική καρέκλα και μίλησε για «συμβόλαιο πολιτικού θανάτου» του, φωτογραφίζοντας ως «τελικό εκτελεστή» τον πρωθυπουργό».

ΕΣΤΙΑ: «Κυβέρνησις πυροτεχνημάτων»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «το κυβερνητικό σχήμα που ολοκλήρωσε χθες επισήμως την πορεία του διέγραψε μια διαδρομή 13 μηνών, κατά την διάρκεια των οποίων «διεκρίθη», συν τοις άλλους, για την κυρίαρχη πολιτική των «πυροτεχνημάτων» ».

Η ΑΥΓΗ: «Συνολική λύση μέχρι το τέλος του έτους»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «την άρση εντός του έτους όλων των μεγάλων εκκρεμοτήτων, για να βρει η οικονομία «ελεύθερο διάδρομο», όπως λέει ο Ευ. Τσακαλώτος, και να επιστρέψει η χώρα στις αγορές από το 2017 εξόφλησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Μίλησε στην ψυχή της Αριστεράς»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «με έναν βαθύτατο πολιτικό, συναισθηματικά φορτισμένο λόγο, ο Νίκος Φίλης παρέδωσε το υπ. Παιδείας στον Κώστα Γαβρόγλου. «Πολιτική τοποθέτηση δημοκρατικών αρχών» τιτλοφόρησε την ομιλία του».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πρεμιέρα με αναταράξεις»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «προβλήματα και κλυδωνισμούς επιφύλασσε για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η χθεσινή ημέρα και οι τελετές παράδοσης-παραλαβής στα υπουργεία που άλλαξαν χέρια κατά τον ανασχηματισμό της Παρασκευής».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Μήνυμα επιτάχυνσης της αντιλαϊκής επίθεσης»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «σε γρήγορο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης προέτρεψε ο πρωθυπουργός τους νέους υπουργούς, με τα αστικά επιτελεία να υποδέχονται με προσδοκίες τη νέα κυβερνητική σύνθεση».

ΤΑ ΝΕΑ: «Αποχαιρετισμοί με δηλητήριο»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «πικρίες, όψιμες πολιτικές διαφοροποιήσεις αλλά και ευθείες βολές κατά του Μαξίμου από ορισμένους υπουργούς που έχασαν το χαρτοφυλάκιό τους. Αιχμηρός κατά του πρωθυπουργού ο Νίκος Φίλης επιτέθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο».

KONTRA NEWS: «Λιτότητα Ανάπτυξη ή Πόλεμος»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ανεξαρτήτως του αποτελέσματος μεγάλος νικητής των Αμερικανικών εκλογών αναδεικνύεται αναμφίβολα ο Ντόναλντ Τράμπ! Ένας γραφικός πολυεκατομμυριούχος κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Θετικό σήμα από Βρυξέλλες»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σε καθοριστικής σημασίας για τη χώρα εξελίσσεται η συνεδρίαση τουEurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, με την Κομισιόν να είναι ο μεγαλύτερης σύμμαχος της Ελλάδας-αντίβαρο στην αρνητική στάση του Βερολίνου».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Το στοίχημα του Αλ. Τσίπρα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «Έφη Αχτσιόγλου: Μάχη σε δύο μέτωπα για τα εργασιακά. Δημήτρης Παπαδημητρίου: Στόχος η προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Κατερίνα Παπανάτσιου: Οι 4 προτεραιότητες για αύξηση εσόδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]