Ηπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (25-11-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (20,8) γραμμαρίων.



Συνελήφθη, χθες (25-11-2016) το πρωί στους Λογγάδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ένας 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να ασκεί δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Συνελήφθη, χθες (25-11-2016) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.
Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος μετέβη χθες το πρωί στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και δηλώνοντας ψευδή στοιχεία, επιχείρησε να πετύχει την επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων, πλην όμως οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]