Κι άλλη διαμαρτυρία για τις περιουσίες στη Χειμάρρα – Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και τη ζωή μας, δηλώνουν οι κάτοικοι

Οι κάτοικοι της Χειμάρρας, διαμαρτυρήθηκαν ξανά σήμερα για τις περιουσίες τους, οι οποίες θίγονται από το σχέδιο ανάπλασης. Οι κάτοικοι απευθύνθηκαν στον Πρωθουπουργό, προσθέτοντας ότι είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή για τις περιουσίες τους.
«Θα πρέπει να δοθεί λύση το συντομότεροι δυνατόν στο θέμα των περιουσιών. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και τη ζωή για τις περιουσίες μας. Μας προκαλούν. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία από τις προκλήσεις » – δήλωσαν οι κάτοικοι που μετείχαν στη διαμαρτυρία.
Ο Νικολάκης Νεράντζης, Πρόεδρος του Συλλόγου για την Προστασία των Περιουσιών στις Ακτές του Ιονίου και Επικεφαλής του Συλλόγου των Μικρών Επιχειρήσεων, έκανε έκκληση στους διαπιστευμένους Πρέσβεις στα Τίρανα να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη Χειμάρρα.
«Κάνουμε έκκληση στους Πρεσβευτές να αντιμετωπίσουν με προτεραιότητα το πρόβλημα της Χειμάρρας. Η Χειμάρρα έχει ένα λαό που τους έχει υποστηρίξει όλους. Θα αλυσοδεθούμε και τις περιουσίες μας δεν τις αφήνουμε. Είναι η τελευταία διαμαρτυρία μπροστά από το Δημαρχείο, διότι στο Γιώργο Γκόρο δεν του αξίζει ούτε καν αυτό. Εμείς απευθυνόμαστε στον Πρωθυπουργό Εντι Ράμα. Οι Χειμαρραίοι φιλοξένησαν τους Τσάμηδες όταν ήρθαν στην Αλβανία. Ο Γκόρο έδωσε την απάντηση του, είναι αποφασισμένος να μας αρπάξει τις περιουσίες. Εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. Εφόσον την έχουμε τη Χειμάρρα, δεν θα επιτρέψουμε να μας την πάρουν. Δεν θα επιτρέψουμε την κυβέρνηση να μας αντιμετωπίζει επιλεκτικά, δίδοντας σε μία κοινότητα τις περιουσίες, ενώ σε μια άλλη κοινότητα όχι»- δήλωσε ο Νεράντζης στην ομιλία του κατά τη διαμαρτυρία.
Τη διαμαρτυρία, παρακολούθησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΔΕΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]