Bazaar Για Τα Βρέφη Και Τα Νεογνά Της Ηπείρου

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η οργάνωση “Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά”, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα βρέφη και νεογνά της Ηπείρου, σε Χριστουγεννιάτικο Βazaar την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στο Electra Palace, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20 στο Σύνταγμα

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση “Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά” και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα βρέφη και νεογνά της Ηπείρου.
Τα έσοδα του φετινού Χριστουγεννιάτικου Βazaar της οργάνωσης θα διατεθούν για την αγορά ενός ρινικού Αναπνευστήρα (nCPAP) για τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016, από 10:30' έως 17:30'.
Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20 στο Σύνταγμα)

Όπως κάθε χρόνο πριν από τα Χριστούγεννα, η “Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά” διοργανώνει το BAZAAR της που φέτος θα γίνει στον όμορφο χώρο του Ξενοδοχείου “Electra Palace (Νικοδήμου 17 -20 - Πλάκα), την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από 10:30 – 17:30΄, σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά - σταθμός, καθώς η Οργάνωση γιορτάζει 10 χρόνια δράσεων, 10 χρόνια προσφοράς!

‘Όλα τα έσοδα του Bazaar θα δοθούν για την αγορά ενός ρινικού Αναπνευστήρα (nCPAP) για τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, το κόστος του οποίου ανέρχεται στο ποσό των 16.000 €.

Σήμερα, τα περισσότερα πρόωρα νεογνά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων επιβιώνουν χάρη στον τεχνητό αναπνευστήρα (διασωλήνωση) που, δυστυχώς τραυματίζει συχνά και σοβαρά τον ανώριμο πνεύμονα τους. Όμως, πολλά από αυτά, μπορούν να βοηθηθούν εξίσου αποτελεσματικά με μια άλλη συσκευή, το ρινικό CPAP η οποία λειτουργεί με πιο ήπιο, πιο φυσιολογικό και μη τραυματικό τρόπο.
Η Πανηπειρωτική συγχαίρει την “Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά” για την πολύχρονη δουλειά της και θεωρεί τιμή της να στηρίξει την φετινή της προσπάθεια που στόχο έχει να βοηθήσει την Ήπειρο και καλεί όλους τους ηπειρώτες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με την ενεργό συμμετοχή τους στο Βazaar.

Το Bazaar της Αθήνας θα ακολουθήσει μία δεύτερη εκδήλωση της οργάνωσης “Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά” για τον ίδιο σκοπό στις Βρυξέλλες, αυτή τη φορά με την ενεργή υποστήριξη του Συλλόγου Ηπειρωτών Βελγίου και τη συνεργασία του Λυκείου των Ελληνίδων Βρυξελλών και του Πολυχώρου «Περίπλους». Συγκεκριμένα, στις 21 Ιανουαρίου 2017 στις Βρυξέλλες, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη μουσική συναυλία με τη συμμετοχή νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το Βέλγιο.

Η «Πάνος & Χρυσηίδα– Βοήθεια στα παιδιά», γνωστή και ως «Panos&Cressida4Life», ιδρύθηκε αρχικά (ως «Panos4Life») το 2006 στη μνήμη του Πάνου Βαρδάκα, που αγωνίσθηκε σθεναρά ενάντια στην αρρώστια, από στενούς φίλους και συγγενείς ως «αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία». Το 2010 η οργάνωση επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει και την μνήμη της Χρυσηίδας Σπαχή, παιδικής φίλης και συμμαθήτριας του Πάνου, που έφυγε ξαφνικά.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις τους στο:
www.PanosAndCressida4Life.org
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλες και όλους εσάς, φίλους και χορηγούς που θα βοηθήσετε και πάλι!
Σας περιμένουμε... Για τα βρέφη και νεογνά της Ηπείρου !!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Διόνη Βαρδάκα
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής
"Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά"
Παρθενώνος 1
17562 Π. Φάληρο
Τηλ: 2109841139 /6946-002551
http://www.PanosAndCressida4Life.org/


‘Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού, μπορούν να το κάνουν έμβασμα στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς αναγράφοντας τη λέξη « Ioannina» :
ALPHA BANK: IBAN: GR69 0140 1890 1890 0200 2002 484, BIC: CRBAGRAA
EUROBANK: IBAN: GR35 0260 2210 0003 6010 1219 202, BIC: EFGBGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]