ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα της ΝΔ με 6,4 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Καθαρό προβάδισμα της ΝΔ υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 6,4 ποσοστιαίες μονάδες. Σημειώνεται ότι σε προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, το προβάδισμα της ΝΔ ήταν στις 5,8 ποσοστιαίες μονάδες.
Αναλυτικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Alco που έγινε για τα «Παραπολιτικά», τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:
ΝΔ: 22,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 15,8%
Χρυσή Αυγή: 6,6%
ΚΚΕ: 5%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 5%
Πλεύση Ελευθερίας: 3%
Λαϊκή Ενότητα: 2,3%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 2,3%
Ένωση Κεντρώων: 2,1%
Ποτάμι: 1,8%
Άλλο κόμμα: 4,7%
Λευκό: 3,3%
Αποχή: 11,2%
Αναποφάσιστοι: 14,7%
Από τη δημοσκόπηση προκύπτει, επίσης, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θεωρείται καταλληλότερος στο θέμα της διαπραγμάτευσης και της ανάπτυξης.
Επίσης, θεαματική είναι η παράσταση νίκης της ΝΔ καθώς στο ερώτημα «αν είχαμε εκλογές την Κυριακή, ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κέρδιζε», το 60% απαντά ΝΔ έναντι μόλις 9% που απαντά ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ο,τι έχει να κάνει με τις ενέργειες της κυβέρνησης γύρω από το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, το 63% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την απόφαση της κυβέρνησης να ρυθμίσει τον χώρο, αλλά το 77% διαφωνεί με τους χειρισμούς της.
Τέλος, και αυτή η δημοσκόπηση καταγράφει την απογοήτευση για την οικονομική πορεία της χώρας καθώς το 82% απαντούν πως δεν βλέπουν έξοδο της χώρας από την κρίση.
Η έρευνα διενεργήθηκε μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]