ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Έκανε «πίσω» για τις 4 τηλεοπτικές άδειες ο Παππάς

Υποχώρησε, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, από την απόλυτη θέση που εξέφραζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα σχετικά με τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών και πλέον δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο οι άδειες να είναι περισσότερες από 4.
«O αριθμός των τηλεοπτικών αδειών θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ» δήλωσε ο κ. Παππάς μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα επιμείνει στον αριθμό τέσσερα, ο κ. Παππάς είπε ότι ο τελικός αριθμός μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος. Σημείωσε, επίσης, ότι μόλις εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ, θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμεν
ες διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων στους τέσσερις υπερθεματιστές.

Επίσκεψη στο κέντρο Τύπου στο Ζάππειο
Εν τω μεταξύ, ο κ. Παππάς επισκέφτηκε το Κέντρο Τύπου που έχει στηθεί στο Ζάππειο, για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων που καλύπτουν την ιστορική επίσκεψη Ομπάμα.
Στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους συνεχάρη όλους για την δουλειά που έχει γίνει, επισήμανε ότι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων. Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητα ότι τα Μέσα Ενημέρωσης θα μπορέσουν να μεταδώσουν την εικόνα της Ελλάδας που ανακάμπτει, γεγονός που φαίνεται και από σημαντικές επισκέψεις, όπως αυτή του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]