ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4407/2016

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4407/2016
         
           Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσ
η Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ), τροποποίησε και εναρμόνισε το καταστατικό της, σύμφωνα με το Ν.4407/2016, ως νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο, με την υπ΄ αριθμ29/2016 διάταξη Εκούσιας δικαιοδοσίας του Ειρηνοδικείου Ιωαννίνων.
           
            Κατά συνέπεια η Ένωση είναι και θα παραμείνει το μοναδικό Σωματείο Εν ενεργεία Στρατιωτικών που εκπροσωπεί νομίμως τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Ήπειρο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών(ΠΟΕΣ) .
           
            Να ευχαριστήσουμε τα εκατοντάδες μέλη μας που μας στηρίζουν τα 4 χρόνια λειτουργίας της Ένωσης με την μαζική συμμετοχή τους .Ειδικά τους συναδέλφους που δεν ενέδωσαν στην προσπάθεια διάσπασης που επιχειρήθηκε το τελευταίο διάστημα και έπεσε στο κενό .Η παραπάνω απόφαση της δικαιοσύνης δίνει ένα τέλος σε όσους ονειρευόταν Ενώσεις φαντάσματα στην Περιφέρεια Ηπείρου.
       
             Καλούμε και τους λίγους συναδέλφους που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στην Ένωση, να εγγραφούν αποστέλλοντας την αίτηση εγγραφής μέλους που θα βρουν στη σελίδα μας. Η Ένωσή μας θα αγωνιστεί με όλα τα έννομα μέσα που διαθέτει για να προασπίσει τα δικαιώματα των συναδέλφων και καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο εκεί πράττοντας ότι έχουμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Ένωσης, μακριά από κομματικούς συνδικαλισμούς και μικρό σκοπιμότητες…   . Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι!
                                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο
Πρόεδρος

Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
                     Ο
Γενικός Γραμματέας

Στρατσιάνης Παναγιώτης
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)
6936563126

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]