ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Μια 25ετία γεμάτη συγκινήσεις

Πάμε πίσω στο 1991, 25 χρόνια πριν όπου πέρα από τα νιάτα μας,  πολλά πράγματα ήταν διαφορετικά στη ζωή μας!

Το 1991 ήταν το έτος που πέρασα στο Πανεπιστήμιο ξεκινώντας τη φοιτητική μου ζωή και ουσιαστικά έχοντας το πρώτο μου σπίτι. Τα χρόνια πέρασαν, το σπίτι άλλαξε, μπήκαν νέα πρόσωπα στη ζωή, δημιουργήσαμε την οικογένεια μας, μεγαλώνοντας την και φέρνοντας σε αυτό το κόσμο τα παιδιά μας, όπου και αυτά με τη σειρά τους θα έχουν σε λίγο καιρό να διηγηθούν τη δική τους ιστορία.
Μέσα σε αυτά τα απίστευτα 25 χρόνια, όλοι μας έχουμε να διηγηθούμε καταπληκτικές ιστορίες από τη ζωή μας.
O λόγος που μου δημιουργήθηκε η διάθεσή για την αναπόληση όλων αυτών των ετών, είναι ότι είδα πώς αυτό το μήνα τα Praktiker γιορτάζουν 25 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά. Βλέποντας το τηλεοπτικό spot, πολλές αναμνήσεις ήρθαν στην επιφάνεια για τα πιο δημιουργικά χρόνια της δικής μου πορείας, αφού για κάποιο λόγο κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου ταυτίζονται με αυτό το κατάστημα. Παράλληλα είναι απίστευτο το  πόσες αλλαγές έχουν γίνει στη ζωή μας και τη καθημερινότητα με τις τεχνολογικές εξελίξεις να έρχονται η μία μετά την άλλη.
Ήταν τότε που το 1991 πήγαμε με τους γονείς μου για πρώτη φορά σε εκέινο το νέο κατάστημα που είχε ανοίξει στο Ελληνικό, να δούμε έπιπλα για το τότε φοιτητικό μου σπίτι, με την DIY κατηγορία να είναι κάτι τελείως άγνωστο για τα τότε Ελληνικά δεδομένα εκείνη την εποχή. Ήταν το 1998 που μείναμε μαζί με την καλή μου, κάναμε ουσιαστικά την πρώτη μεγάλη μας μετακόμιση και πήραμε για πρώτη φορά κινητό τηλέφωνο. Ήταν το 2000 που βάλαμε την πρώτη PSTN σύνδεση Internet στο σπίτι και πλοηγηθήκαμε στο web.  Ήταν το 2002 που παντρευτήκαμε αποκτώντας το νέο μας σπίτι, το οποίο θα φιλοξενούσε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας.  Ήταν το 2004 όταν μαζί με τους Ολυμπιακούς αγώνες και το Euro, ήρθε στο κόσμο το πρώτο μας παιδί, αλλάζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τη ζωή μας δίνοντας νέο νόημα σε κάθετι, αποτυπώνοντας αυτές τις στιγμές με την πρώτη μας ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
Ήταν τότε που στέλναμε τις φωτογραφίες του με MMS στους τρισευτυχισμένους παππούδες και γιαγιάδες. Ήταν το 2007 που ήρθε στο κόσμο το δεύτερο παιδί μας και τα πρώτα του βήματα στο κήπο μας,  μπορούσαν να τα βλέπουν οι συγγενείς που μένουν μακριά μας από τη Web camera του υπολογιστή μας. Ο κήπος μας θα γινόταν το σημείο συνάντησης με φίλους και συγγενείς και το bbq μια συνήθεια που μέχρι σήμερα μας φέρνει όλους κοντά!
Άπειρες αναμνήσεις και εικόνες ξεπηδούν στο μυαλό από όλα αυτά τα χρόνια, που είναι γεμάτα από υπέροχες στιγμές και εξελίξεις σε όλες τις πτυχές της ζωής! Μια 25ετία με δυνατές συγκινήσεις...

Λ. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]